Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh icin 8m cok fazla, 5-6M euroya genc potansiyelli yuksek forvetler mutlaka bulunur. Piatek 4,5m gitmisti mesela.

Lechia Gdansk TD Piotr Stokowiec: “Lukas Haraslin’e çok ilgi olduğunu söyleyebilirim. 22 yaşında ve gelecek vaad ediyor. Başta Galatasaray ve Belçika kulüpleri oyuncumuzla ilgileniyorlar ama henüz kulübümüze gelen resmi bir teklif yok.”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tetteh tam bizim ligin topcusu fizik olarak güçlü görünüyor ama 9 milyon da cok fazla para çok riskli scout transferi olmaz 9 milyonluk

Demin bi arkadaş yazmıştı Muslera Belhanda Feghouli hepsi değerlendirilir. Onyekuru ve Ndiaye kiralıktı gerekirse bunların yerine yine kiralık bulursun. Ve daha Serdar ve Maicon’un satışları olur.

Sizin gibi adamlar varken scout ekibine ne gerek var anlamıyorum zaten ne güzel 2 video ile bitiriyosunuz işi, ne öyle ülke ülke gidip gezecekler maç izlicekler falan

Videoyla izleyip kanaat getirme durumuna ben de karşıyım da done verir yine de. Hiç izlemedim çünkü oyuncuyu. Olumlu performanslarını da özetleyen kesitler de göremedim. 8-9 m ediyorsa bu performanslar niye paylaşılmamış bunu sorguluyorum.

Tetteh videolari istatistikleri falan cok iyi, aslinda 9m etmez de diyemiyorum mesela buyuk bir ligden falan aliyor olsak kesinlikle ederdi ama Cek Ligi'nden topcu almanin olayi 4-5m'ye klas topcu kapatmak degil mi? Ben de cok istiyorum basta Cek, Slovak ve Polonya ligleri olmak uzere Dogu Avrupa liglerine yonelelim en basindan beri dilegim buydu ama 9m vereceksek neden buralara yoneliyoruz diye dusunuyor insan...

Muslera 10m+
Fernando 3-4m
Mariano 2-3m
Belhanda 9-10m
Maicon 2-3m
Serdar 2-3m
bunlarin yaninda komple turk cete sayfasina yollayip gelecegin kadrosu kurulur.

en kotu ihtimal bu oyunculardan 25m+ euro bonservis gelir ve en az 20m+ maas yukunden cikabilirsin.

Bunlar hepsi satilabilir, yerine genc potansiyel yuksek oyuncular alabilirsin.

Muslera 10m+
Fernando 3-4m
Mariano 2-3m
Belhanda 9-10m
Maicon 2-3m
Serdar 2-3m

en kotu ihtimal bu oyunculardan 25m+ euro bonservis gelir ve en az 20m+ maas yukunden cikabilirsin.

Bunlar hepsi satilabilir, yerine genc potansiyel yuksek oyuncular alabilirsin.

Muslera kim neden 10versin

Tehteh için bütün imkanları seferber etmeliyiz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Kime iyi teklif varsa anında satacaksın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt