Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivas'a helal olsun adamlar tak diye premier ligden forvet kiralayabiliyor

bizimkiler ise 6 aydan beri forvet almaya çalışıyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maicon gibi bir adama 8m euro verdiğimizi düşünürsek 21 yaşındaki Tetteh için 9m rakamı bedava sayılır. Eğer söylendiği gibi potansiyeli olan bir oyuncuysa riski böyle futbolcular için alacaksın.

..

083620afc39bda61c8a61ae74e284f02.gif

Transfer var mı?

Ekli dosyalar

• 22066330-0838-427B-BAF8-F5B9B73BE799.webp
    22066330-0838-427B-BAF8-F5B9B73BE799.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 83
Tettehin o boya o bilekleri ne kadar kıvrak ya

Maicon gibi bir adama 8m euro verdiğimizi düşünürsek 21 yaşındaki Tetteh için 9m rakamı bedava sayılır. Eğer söylendiği gibi potansiyeli olan bir oyuncuysa riski böyle futbolcular için alacaksın.
Nereden hatırlattın şimdi bu kağnıya 8 milyon verdiğimizi?
Bu kazmaya 8 milyon veren Dursun dallamasının yatacak yeri yok.

Alan + bir genç forvet alınacağı haberleri dolaşıyor o isim tetteh mi olur emin değilim

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben burada kişisel fikrimi paylaşmak istiyorum.Katılan olur,olmaz o ayrı şahsi düşüncemdir.
Ben Fatih Terimin,bu sessizliğinin,polemiklere fazla girmemesinin ardında bir şey olduğuna inanıyorum.Hoca serdar azizi herkesin gözü önünde silerken bilmiyor muydu değerinin düşeceğini ama serdar aziz açıklamasını yaparken dahi ÇALIŞMA KÜLTÜRÜMÜZE uymuyor dedi.Küçük hesaplara girmedi 2 daha azla kazanır mıyız diye düşünmedi.Bence hocanın 5 senelik bir ideası var;altyapıdan yetiştirilmiş,scout transferleriyle bezenmiş bir takım oluşturmak.Galatasarayın önemini kavramış,mental olarak güçlü yüksek potansiyelli oyuncular.Fatih terim belli ki geçmişten çok ders çıkarmış ve bir fikir oluşturmuş.Ömer,muğdat emre gibi transferlerse günü kurtarmak için 3 kulvar muhabbeti falan geniş çerçevede yeri olduğunu düşünmüyorum hocanın zihninde
E çıkıp desinler o halde taraftardan neyi sakliyorlarki.
Şu ligde sampiyonluk için oyle uber kadroya gerek yok bana kalsa (gecen sene şampiyon olan takim uzerinden gidiyorum) bu kadronun maliyeti 50 ise yarisi sisirilmis maliyet muslerasina kadar en az 2 kat fazla gider var.
Hoca veya baskadi cikip desin haci biz şişirilmiş kadrolardan uzaklaşıp şunlari yapacagiz bi kisi gıkını çıkarmaz. Çünkü şu takımım yarısını gonderim 750 bin euroya oynaya linnes gibi 10 tane daha oyuncu olsa en kotu 2.bitiririz ligi. O yüzden tsl gibi abartılmış bir balon olan lige ucuz, potansiyelli atletik oyunculari dolduran takim lige ambargo koyar.
İsim değil icraat lazım.
Galatasatay yonetiminin başında olsam hocam yabancilari temizliyoruz bunlardan gelen bonservisi.
Ola aina(sag bek)
muhktar(forvet arkasi)
amon(yedek kanat)
onuachu(forvet) once bunlari aliyoruz derdim misal.

Genc oyuncuya kimse karsi degil ama cok vermeden olmali

Gerçekçi olalım çoğu çöp isimlerin aldık ilgileniyoruz diye adamları gözünüzde büyütmeyin.
Marcao Bilica nın sol ayaklısı
Emre futbolu unutmuş vitaminsizin teki
Tetteh bu sene 9 atmış diye abartılan sakar bir balon kariyerinde 15 atmış adam zaten
Alan iş yapacak tek adam ona lafım yok
Verilen ve adı geçen fahiş rakamlar korkutucu bu çöpleri birde yollaması var
Muslera feghouli Belhanda Selçuk Maicon Mariano nun maaş yükünden kurtulmak lazım.

Bizim altyapımız boş değil saçma sapan adamlara büssürü para bayılacaklarına artık yeterince şans versinler gençlerimize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt