Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avatarındaki animeyi aydının terör düzeyindeki ısrarlarıyla ızledımde cıdden

l ölene kadar hersey muthıstı ama öldükten sonraki o sacmalık neydı ya malın biri cıkıyor oyuncak oynarken ipucları falan çözüyor sonra onun rakibi baska mal cıkolata yerken değişik triplere giriyor. l ölene kadarki bölümleri nekadar cok sevdiysem kalanına aynı derece lanet ettim. çok adice bi yapıma dönüştü.aklıma geldıkce sınırlenıyorum
şerefsizler
Aynen o olaydan sonra biraz sacma oldu. Muazza animenin icine ettiler

Batshuayi: Bedelsiz kiralayin, tum maasini ustlenelim 1.5 seneligine, sonunda da 30m alma opsiyonumuz olsun, ya da 1.5 sene sonunda satilirsa falan pay alalim

Belki 30m'yi basip alir akabinde elimizden cikaririz

Batshuayi ne kadar alıyor yıllık bilen var mı ? Zor bir transfer ama İngiltere'de başka kontrat almadı diye biliyorum.

Fatih Terim : Albayrak Şuayip ve Tehtehi al gel , Alan'ı da al ulen , hepsini al gel !

Sinan Bilgin söz konusu linkte volkan bahçekapılı ile ahmet bulutun ortaklığını gördün heralde sorun yok sorularda Ayrıca F.T değil yanlızca, futbol dünyasında olup komisyon yemeyen hiç kimse yok bu kadar iddialıyım bu borçlar boşa olmadı tüm takımlarda...Feridun Tankut 7 milyon şişe sodayı kendi içmedi yada ayda 2 tır peyniri kendi yemedi heralde (o hırsızlık ) transferlerde herkes HANUT yer herkes bilir bunu

Ustat kanit var mi ?

bosverin tettehyi mettheyi eger batshuayi ufak sans da olsa komple oraya yuklenein

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt