Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre de bilmediğimiz birisine genç diye 8m vermek çok mantıklı değil. İstatistiklerine baktığımda da bu sene hariç geçen sezon 20 maç 2 gol, bir önceki sezon 13 maç 1 gol. Bizim şu an bu paraları verecek lüksümüz yok açıkçası. Ayrıca Emre Taşdemir'e de umarım garanti para karşılığı değil maç başına imza attırılmıştır. Yoksa 1,5 yıl Tarık gibi süründürür.

Bana göre de bilmediğimiz birisine genç diye 8m vermek çok mantıklı değil. İstatistiklerine baktığımda da bu sene hariç geçen sezon 20 maç 2 gol, bir önceki sezon 13 maç 1 gol. Bizim şu an bu paraları verecek lüksümüz yok açıkçası. Ayrıca Emre Taşdemir'e de umarım garanti para karşılığı değil maç başına imza attırılmıştır. Yoksa 1,5 yıl Tarık gibi süründürür.

mac basi odenecek mis

"Zorunlu" opsiyon olmadıktan sonra 8-9 olması pek önemli değil. O potansiyeli görmezsek almayabiliriz.

Darbeli matkap gibi takım olurdu :cigara:

182494.png

184949.png
239890.png
234426.png
194359.png

184134.png

184881.png
230685.png
193738.png
234045.png

204529.png

Forvet transferine 3 gun icinde KAP bekliyorum.

Zorunlu değilse niye sana versinki elindeki topçuyu boş yere kendi oynatır ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kiralık ücreti yüksek tutulabilir, bilemiyorum. Oyuncuyu da tanımıyorum açıkçası 3-5 videosunu izledim. O yüzden eder-etmez diyemem.

Zorunlu olmadan vereceklerini sanmıyorum.Aynen bizim Ozanı kiralık vermeyeceğimiz gibi
O halde çok riskli bir yatırım olacağını söyleyebiliriz.

Zorunlu opsiyon harika bir sistem aslinda , bu arada zorunlu olup da caya da biliyorsun

Zorunlu opsiyonu odemek zorunda da kalmadan . Ama oyuncuyla anlasman lazim

Hadi be hacılar ne yapıyorsunuz yav 10 gün sonra maç var ve takımda resmen santrafor yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt