Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Başkan chelseadeki tanıdıklarını arasın bitirsin şu transferi bakalım yapabilecek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi biz 9 milyon euro'yu gözümüzde büyütüyoruz ama, 30 yaş üstü bir oyuncuya 3.5 sene kontrat senelik 3.5-4 milyon yıllık ücret verebiliyoruz. O bonservissiz diye kimse yadırgamıyor. Çarparsanız imza parasıyla 20 milyon eurolara varan maliyetler çıkıyor. Bunun yerine 9-10 milyon bonservis artı maksimum 1 milyon euro maaşla 4 senelik kontratlar verilse genç oyunculara daha akılcı değil mi? Diyelim ki tutmadı Tetteh;2 sene sonra yine 5-6 milyon euroya satarsınız. Yeter ki maaşı iyi ayarlayın. 30 yaş üstü oyuncu tutmazsa bonservissiz bile gönderemiyorsunuz tazminat ödemeden.
Bugün Serdar Aziz gibi bir milli futbolcuyu bile 4 milyon euroya falan satamıyoruz çünkü 2 milyon euro+bonuslarla gayet yüklü bir maaşı var. Bizim artık yüksek maaş düşük bonservisli transferleri kar saymak yerine iyi genç oyuncuyu makul yıllık ücretlerle alma dönemine girmemiz lazım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bravo renktaş kadro işinden iyi anlıyorsun------------------------Muslera-----------------------------
---Linnes------Transfer----Ozan(Marçao)----Nagatomo--
-------------------------Fernando---------------------------
-----------Ndiaye------------------------Belhanda----------
------Feghouli-------------Tetteh--------------Alan---------
Bence en mantıklı kadro bu olurdu.
Chelsea de dostlarım var diyodu başkan Bathsuayi’yi bitirmek için yoğunlaşabilir bu dediğini ispatlamak için
Belhanda aslında sağ tarafa geçince etkili oluyor ama arkasında mariano olursa o kanat motor olur. Solda ne yapar onu kestiremiyorum, ilk yıllarında oynamışlığı var bi denemek lazımFatih Terim bizim bu Belhanda'dan bir Engin Baytar cikarabilir mi acaba? Alan'la birlikte bir forvet daha alabilirlerse 4-4-2'ye dönebiliriz. Kanatlarda bizim iki Arap asker gibi oynarsa acayip iyi takim oluruz. Tabi ön liberomuz bitik ama 1 döküntü oyuncuyu idare edebilir o kadro. Onyekuru'yu begensemde hücumdaki ilk opsiyonumuz olabilir maci cevirmek adina.
MUSLERA
LINNES OZAN MARCAO NAGATOMO
FEGHOULI ??? NDIAYE BELHANDA
ALAN IGHALO(BATSHUAYI,PATO)
Bu daha mı iyi?
Bir senedir calismiyorlar, idmanlara alismalari zaman alacak.
Semih’ten ne kadar kazık yedi bu lavuklar?
bursa deplasmaninda belhanda sola gecmisti tudor varken. o maci cevirmistik fegin muazzam golüyle. o performansi süperdi gercekten. ayrica sag kanatta da iyi oynadigi yine bir bursa maciydi, bu sezondu. bursayi seviyor nedense. deli dolu ama ne bileyim belhandasiz da kadro pek olmuyor gibi, etinden sütünden faydalanmamiz gereken bir oyuncu (eger satilmazsa) dedigin gibi mariano belhanda sag tarafi olursa otoban olur orasi, onu gecelim.Belhanda aslında sağ tarafa geçince etkili oluyor ama arkasında mariano olursa o kanat motor olur. Solda ne yapar onu kestiremiyorum, ilk yıllarında oynamışlığı var bi denemek lazım
Hakan Düztepe seni engellemiş kadim dostum.
bravo renktaş kadro işinden iyi anlıyorsun
Tetteh teklifimiz kabul görürse Batshuayi işinden de olumlu yanıt gelirse kimi tercih ederler ?