Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Batsuayi ve Tetteh isimlerinden sonra Demba Ba hiç olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük ihtimal Ba’yı iteleyecekler bize.Şimdi şark kurnazlığı yapıp bu adamın transferini tepkiyi azaltmak için son güne saklamayı düşünen zihniyete sesleniyorum.Bu adam ne zaman gelecek uyum sağlayacak.İnş yanılıyoruzdur ilgimiz yoktur.

Ozan’ın sene sonunda kesin gideceği düşünülerek Tetteh’e 1 milyon peşin + 8 M teklifi yapılmış sanıyorum.

Zorunlu satın alma opsiyonu koyulursa verilebilir bence 10 milyona vermeyecekler kaça verecekler.

Tetteh-Alan, kalan para da kanat oyuncusu gibi duruyor.

Galatasaray, Ozan Kabak'ın 7.5 milyon Euro'luk sözleşme fesih maddesi kaldıracak. Bundesliga ekibi Stuttgart, sezon sonunda ligde kalması halinde Ozan için 11 milyon Euro'luk teklifte bulunacak. (TRT Spor)

Ba gelip ne yapacak lan bizde takımı sattı diye as stoperini siktir edenler maç satan adamımı alacak ba yı alan şerefsizdir..

Büyük ihtimal Ba’yı iteleyecekler bize.Şimdi şark kurnazlığı yapıp bu adamın transferini tepkiyi azaltmak için son güne saklamayı düşünen zihniyete sesleniyorum.Bu adam ne zaman gelecek uyum sağlayacak.İnş yanılıyoruzdur ilgimiz yoktur.
Yönetime ve Apo’ya biraz fazla sallıyorlar ama Demba Ba ile uğraşacak kadar gerizekalı da değillerdir herhalde.

Çok şükür alan bugün de bitti. Darısı yarına

Barcelona dan Malcom u 1 buçuk seneliğine kiralayabilir miyiz sizce ?

Vay be şopar belhanda kıymete binmiş.

5 verene satsınlar

Semba ba en büyük özelliği bjkye gol kacirmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt