- 18 Temmuz 2009
- 81.689
- 238.545
- 5.093
Yarro kimCeltic Bayo'yu 2.2 milyona almis, keske biz alsaydik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarro kimCeltic Bayo'yu 2.2 milyona almis, keske biz alsaydik
Veli yiğit stutgard diyor o an için. Gidersen aklını seveyim çocuk senin.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
önce kampa katılıyordu Sonra 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 ocak bakalım hayırlısı.@veliyigit: "Alan transferi bitti. Ancak 14 Ocak'tan önce gelemeyecek. Galatasaray yönetimi bu tarihi öne çekmeye çalışıyor."
[TRT Spor]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vay vay vay kimi görüyorum. Hoşgeldin abii.
@veliyigit: "Alan transferi bitti. Ancak 14 Ocak'tan önce gelemeyecek. Galatasaray yönetimi bu tarihi öne çekmeye çalışıyor."
[TRT Spor]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vay be abi. Profilinde yaşının 36 yazdığı günleri hatırlıyorum. Hey gidi zaman..Hoşbuldum![]()
Yönetime ve Apo’ya biraz fazla sallıyorlar ama Demba Ba ile uğraşacak kadar gerizekalı da değillerdir herhalde.Büyük ihtimal Ba’yı iteleyecekler bize.Şimdi şark kurnazlığı yapıp bu adamın transferini tepkiyi azaltmak için son güne saklamayı düşünen zihniyete sesleniyorum.Bu adam ne zaman gelecek uyum sağlayacak.İnş yanılıyoruzdur ilgimiz yoktur.
Ba gelip ne yapacak lan bizde takımı sattı diye as stoperini siktir edenler maç satan adamımı alacak ba yı alan şerefsizdir..
Allah sabır versin hocam. Başınız sağolsun.@Serdar Tuncal hocam biraz gerginim ve moralim bozuk.Bugün cenazemiz vardı sağa sola sarmış olabilirim.Kusura bakma hakkını helal et.