- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Hatırlamammı Halitim nasılsınVay Soner abi hoşgeldin. Bilmem hatırladın mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatırlamammı Halitim nasılsınVay Soner abi hoşgeldin. Bilmem hatırladın mı?
Hamd olsun abi. Nerelerdeydiniz? Arayı çok açtınız Kamil abi ile beraber.Hatırlamammı Halitim nasılsın![]()
Şunu söylemem lazım... Tama eleştirebilirsiniz, kızabilirsiniz ama kulüp çalışanlarını komsiyon alıyolar vb itham etmek bence yanlış... IP Ban sebebi olması lazım...
Şaka maka bir yana da bu ertem bugüne kadar hiç bir transfer tutturdumu ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kamili gördüm gaza geldimHamd olsun abi. Nerelerdeydiniz? Arayı çok açtınız Kamil abi ile beraber.
bulaşmıyorum kimseye bakabilirsin postlarımaDaha bu akşam dedim milletin damarına basma diye. Evet bana doğruladı kendisini arkadaşlar.
Şikeciler pikachuyu alıyomuş..
Eyvallah kardeşim![]()
Daha sık burda olmalısınız. Siz yokken buraları çoluk çocuk kuş tayfası doldu.Kamili gördüm gaza geldim![]()
Hamd olsun abi. Nerelerdeydiniz? Arayı çok açtınız Kamil abi ile beraber.
Bu Alan işi iyice modesteye döndü. O da sene başında hergün transfer ediliyordu
Abi yaşımız oldu 31. Siz burda iken ben 25 yaşındaydım. Evlendim abi daha ne olacak. Yaşlandık.Lan oğlum biz senin yaşında olsak var ya![]()
Daha sık buralarda olacağım inşallahDaha sık burda olmalısınız. Siz yokken buraları çoluk çocuk kuş tayfası doldu.
Çok gereksiz takıldık.
Bence Asamoah olayina benzedi. O zaman da gelecekse gelsin gelmeyecekse hic ugrasilmasin baska biri alinsin, çok takılacak bir herif degil demiştim. Fazla naz yapan herifle ugraşmayacaksın. Sonra geç kalıp latovlevic gibi çapsızlara kalıyorsun!!
Alan dedigin herif de brezilya ve avusturya sonrasi 26 yaşında kariyeri degil parayı tercih edip çine gitmiş herif. Bana göre çok soru işareti var. Asla arkasindan agladigim Modeste degil mesela.
O yuzden olmuyorsa arrivederci demeyi bilmek lazim!
Şikeciler pikachuyu alıyomuş..