Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buyuk ustayi saygiyla selamlayalim.

Bu Alan işi iyice modesteye döndü. O da sene başında hergün transfer ediliyordu

Çok gereksiz takıldık.

Bence Asamoah olayina benzedi. O zaman da gelecekse gelsin gelmeyecekse hic ugrasilmasin baska biri alinsin, çok takılacak bir herif degil demiştim. Fazla naz yapan herifle ugraşmayacaksın. Sonra geç kalıp latovlevic gibi çapsızlara kalıyorsun!!

Alan dedigin herif de brezilya ve avusturya sonrasi 26 yaşında kariyeri degil parayı tercih edip çine gitmiş herif. Bana göre çok soru işareti var. Asla arkasindan agladigim Modeste degil mesela.

O yuzden olmuyorsa arrivederci demeyi bilmek lazim!

Yalnız şu piyasada 11 milyon gerçekten az. Cenk 23'e gitti hiç satılmaz falan demeyin bence, satmasını bilen satıyor. Ozan için 10 milyon euroluk tekliflerin falan kaale alınmaması lazım.

Çok gereksiz takıldık.

Bence Asamoah olayina benzedi. O zaman da gelecekse gelsin gelmeyecekse hic ugrasilmasin baska biri alinsin, çok takılacak bir herif degil demiştim. Fazla naz yapan herifle ugraşmayacaksın. Sonra geç kalıp latovlevic gibi çapsızlara kalıyorsun!!

Alan dedigin herif de brezilya ve avusturya sonrasi 26 yaşında kariyeri degil parayı tercih edip çine gitmiş herif. Bana göre çok soru işareti var. Asla arkasindan agladigim Modeste degil mesela.

O yuzden olmuyorsa arrivederci demeyi bilmek lazim!

Tamamen katılıyorum... Sadece arrivederci kısmı hariç.... Modeste onu anlamazdı yamulmuyorsam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt