Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
evet ilginç rodrigues yerine başka bir rodrigues gelse o da ilginç olurdu Gerson Rodrigues - Oyuncu profili 2019İstatistikleri ilginç
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet ilginç rodrigues yerine başka bir rodrigues gelse o da ilginç olurdu Gerson Rodrigues - Oyuncu profili 2019İstatistikleri ilginç
Hakikaten Mahir neredeUla Sulu Tayfa yine mi dustunuz buralara
Mahir’i neden cagirmiyonuz yahu?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ula Sulu Tayfa yine mi dustunuz buralara
Mahir’i neden cagirmiyonuz yahu?
evet ilginç rodrigues yerine başka bir rodrigues gelse o da ilginç olurdu Gerson Rodrigues - Oyuncu profili 2019
Zihniyet bu olduktan sonra ister 5 üniversite bitir ister prof ol. Olay magdur edebiyati da degil. Olay seviye. Cift üniversite bitirmis adam gelmis turkiyedeki 20 milyon insanin anasina kufur etmeyi normal karsiliyor. Tuhaf.İki üniversite bitirdim ama konumuz bu değil.Burada trollemeye gelen ve ceza almayan şahsa karşı yazdığım bir şey.Neden bu kadar üstüne alınıyorsun?Abin gelip bu forumda trollük mü yapıyor?Mağdur edebiyatını ne çok seviyorsunuz.
Hakikaten Mahir nerede
Hahahaa
Kardes ben de sifreyi kaybedenlerdenim
Düştünüz derken? Forumu kurtarmaya geldik![]()
o zor maalesef kiralık bir ihtimal ama o bile zor jese rodriguez de var ayrıcaİlla rodriguez diyorsan james rodriguez gelsin
Bilememişler işte emre taşpınar diye bi futbolcumuz yokBeyaz tvdekiler emre taşpınarı ilk söyleyenlerdi

Mahir senmisin laHahahaa
Kardes ben de sifreyi kaybedenlerdenim
o zor maalesef kiralık bir ihtimal ama o bile zor jese rodriguez de var ayrıca
Mahir senmisin la![]()
Bilememişler işte emre taşpınar diye bi futbolcumuz yok![]()