Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Yani ben de onu diyom iste
Okuz alirik o paraylan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kamil Kamil konuşma..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani ben de onu diyom iste
Okuz alirik o paraylan
alan olayı bence sallama ortada ciddi bisey olsa adamın sözleşmesi bitse kampa filan gitmezdi.
Kamil Kamil konuşma..![]()
Sen bu cümleden bunu mu çıkardın şimdi koskoca Galatasaray Tüm lig ve CL maçlarında Eren ile çıktı farkındasın herhalde![]()
Kaldı mı ki basına yansımayan? Hergün 3 tane alıyoruz
Basına hiç yansımamış biri diyor trtde süpriz olcak sanırım forvet
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tettehi monaco alır. Falcao Batshuayı Tetteh yaparlar :sTetteh bile dün cıktı vardır illaki renktaşş
Adam 8-9 tane attı..2-3 tanesi de kafayla... He ben de tutmam Eren'i o ayrı....
bence iyi oyuncu burda bazı arkadaşlar kanat filan diyor ama alakası yok adam klasik forvet ama daha cok arif tarzı bir forvetAlan'ı çok fazla izlemedim... Bence olsa da olur olmasa da olur... Ama net iki atak lazım...
Cikalleshi h.oBasına hiç yansımamış biri diyor trtde süpriz olcak sanırım forvet
fatih hoca zaten transfer gizli yapilidir dedi, onyekuru transferinde. Zaten onyekuruyu sadece 1 duyumcu bildi oda istanbula 1 gun once.
bence iyi oyuncu burda bazı arkadaşlar kanat filan diyor ama alakası yok adam klasik forvet ama daha cok arif tarzı bir forvet
salzburgda cok iyi oynamıs gelse cok faydalı olur bence
yönetime özellikle apoya hiç güvenmedigim için serdarı beleşe bırakacaklar diye tırsıyorum okadar embesil degillerdir umarım
Cikalleshi h.o
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fbye gitmeyecegine emin olurlarsa yaparlar gibi duruyor
yönetime özellikle apoya hiç güvenmedigim için serdarı beleşe bırakacaklar diye tırsıyorum okadar embesil degillerdir umarım