Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
fbye gitmeyecegine emin olurlarsa yaparlar gibi duruyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence gider.... Gitse de farketmez...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fbye gitmeyecegine emin olurlarsa yaparlar gibi duruyor
Bende frey serdar takası falan yaparlar diye korkmuyo değilim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arif tarziysa aslinda yaninda tecrubeli bir pivotla 4-4-2 de olmaz mi
yönetime özellikle apoya hiç güvenmedigim için serdarı beleşe bırakacaklar diye tırsıyorum okadar embesil degillerdir umarım
terimin aradıgı pivot lorente degil lorente fark yaratır bizde mutlaka ama yaşlandı fizigi düştüO zaman Llorente mi?
Aynı duyguları paylaşıyorumAskere gitmeden yeni gelecek forveti bir maçta izleseydim iyiydibu lanet yönetim transferin son gününde yapar transferi ama biliyorum.
O zaman Llorente mi?
keşke kullanılsa kasımpaşanın hücum hattı aston martin ama savunma murat 124 rezalet durumdaSerdar Trezege için kullanılır mı?
terimin aradıgı pivot lorente degil lorente fark yaratır bizde mutlaka ama yaşlandı fizigi düştü
hakan şükür tarzı elmander tarzı önde pres yapacak top indirecek pivot istiyor öyle armut piş agzıma düş adamı degil
bu tette denilen bebe sanki tam hocanın aradıgı eleman gibi
Bunlar dembaba getirebilir abi, cok konusuldu, once tepki olmasin diye golcuyu airlar, sonra nolur nolmaz yedek diye dembayi aciklarlar
Hocam az onceki attigim mesaji daha once yazmisim. Yanlislikla gitti silemiyorum da. Hakkini helal et. Ozur dilerim. Saygilar@Serdar Tuncal hocam biraz gerginim ve moralim bozuk.Bugün cenazemiz vardı sağa sola sarmış olabilirim.Kusura bakma hakkını helal et.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Soldaki "Donuna kadar alırım" der gibi bakıyor![]()