Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne çayı ya, girilmedik tarafının bırakılmaması lazım.Sizin avatarınız da çok hoş
Hamfendi ile bir çay içmek isterim.
14unde gelmezse giberim
Gelsin. Terim Adam Eder.
Ne demek giberim?![]()
Hoca yasli oyuncu istemiyor. Konoplyanka umarim Fener gider
İnş. Yoksa mod arkadaşlar küfür iması yapınca birşey yok, biz yapınca hemen get banned. Ayıp yav. @Admins14'ünde gelmezse ben giderim demek istedi herhalde![]()
İnş. Yoksa mod arkadaşlar küfür iması yapınca birşey yok, biz yapınca hemen get banned. Ayıp yav. @Admins
Musap'ı Mod yap, Admin yap... Ama içindeki çocuğu değiştiremezsiniz..Musap 1hafta ceza yedi bu mesajindan sonra
Nerde yedi? Ya benim kimseyle sıkıntım yok ama küfür iması yapmaktan kaç kez ceza yediğimi biliyorum.Musap 1hafta ceza yedi bu mesajindan sonra

Eger Ozan kendisini yetistiren camia'ya, sezon basinda sakatligindan dolayi kampa katilmamasina ragmen sezon basladiktan sonra ilk 11'de forma sansi veren, arka arkaya penaltilar yaptirmasina ragmen arkasinda duran hoca'ya layik olmak istiyorsa ve taraftara karakterli oldugunu gostermek istiyorsa sozlesmesini uzatir.
Yonetimin yerinde olsam sozlesmesini uzatmak icin yeni kontratinda yillik 1.5m oneririm. Boyle istikrarli devam ederse 2-3 sezon sonra rahatlikla 15-20 milyona satarsin.
Eger kafasindaki dusunce ben hocami kirmayim, sezon sonuna kadar takimda kaliyim ama sozlesme uzatmam ise ozaman simdi yollasinlar. Gecen de demistim, bir Ozan gider, bir baska Ozan gelir.