Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Santafor gelirse şükret...3 hayatta gelmez
Gana'nın havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez Ganalı oyuncularda hep bi disiplinsizlik devamlılık gösterememe olayları oluyor.Tettehe çok para vermemek lazım.Hatta bana kalsa alınmasın demba ba alana fitim.

Nöbet deyince aklıma hep Ricardo Oliveira gelir..

:D

Galatasaray İspanya İkinci Lig takımlarından Real Zaragoza'da forma giyen Brezilyalı yıldız Ricardo Oliveira ve kulübüyle kesin anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın Almanya kampından İspanya'ya hareket eden ve bu futbolcu için kulübü ve menajeriyle masaya oturan yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in, Oliviera'nın transferiyle ilgili kulübü Real Zaragoza ve menajeriyle anlaşma sağladığı ve kısa sürede bu transferin basına duyurulacağı öğrenildi.

Ricardo Oliveira transferinin gerçekleşmediği ve futbolcunun kulübü Real Zaragoza'da kaldığı yönündeki iddialar üzerine İHA'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Sezgin, transfer konusunda tek sorunun Real Zaragoza'nın istediği yüksek bonservis bedeli olduğunu ifade ederek, bu sorunu aşmaya çalıştıklarını ve sorunu aşmaları halinde transferin gerçekleşeceğini vurguladı.

Galatasaray'ın futbolcu ve menajeriyle anlaştığı ve transfer konusunda Real Zaragoza'yı ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.

Ozan'dan 7.5 gelecekse bu ara transfer de direk Tetteh'e nakit olarak gömelim en azından birini kaybederken diğer potansiyelli genci almış oluruz

Abdulkadir'e EPL takımları 25-30 m euro gibi rakamlar konuşulmaya başlandı bizde direk Ozan konusunda 7.5 çok düşük kalıyor dünya da stoper zaten kolay yetişmiyor bu kadar ucuza giderse de yazık olur umarım karakteri vardır bakalım karakter mi yoksa kulübü düşünmeden direk 7.5'a gitmek mi ?

stopere ilaç olur , hem yerli hem kaliteli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eskiden bombalar bu saatde patlardi, gece tvye kitlenirdik kanallar rengarenk parlardi sari kirmizi

lewandowski ben kücükyümden beri galatasarayliyim dedigi haberleri dolasiyor

roony ben bedava oynarim , ibrahimovic ben kulübede beklerim ,lukas podolskide cayi seviyorum demis

Marcao, tetteh gibi hamleler bence çok daha olumlu hamleler takım adına.
Takıma başarıya doymuş ve son kontratını yapmaya gelen oyuncular yerine (örneğin cahill gibi), cahill seviyesine ulaşacak oyuncuları önceden bulmak veya yetiştirmek bizi düzlüğe çıkarır ve başarı getirir.
Elbette kadroda tecrübeli ve kalitesi tartışılmaz isimler de olacaktır ancak artık ronaldo olacak adam olmasa bile Douglas Costa olacak adamı, ramos olmasa bile cahill olabilecek bir adamı kendimiz gençken bulmalı veya yetiştirmeliyiz.
Potansiyrline ulaşınca ya satarsın ya da takımda tutarsın her şekilde win win

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize 7.5 verirler, Ozan'a da 5 milyon imza parasi verirler. Duygusalligi geciniz. 7.5 serbest kalir maddesi ile risk alindi ve anlastik. Allah korusun Ozanin yarin ayagi filan kirilsa yazik diye, bizim cocugumuz diye 5 yillik sozlesme yapacak misiniz?

Transfer dönemi o kadar sessiz geçiyor ki bir an önce bitse de kurtulsak bunların birini alacağı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt