Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.444
- 4.829
- 1.618
piskolojimiz bozuldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
misimovic tam sahurda gelmistiGece açıklanan transferinde tadı başka oluyordu be.
O bombalar arkaülümüzde patlayacak gibi duruyor heis ama neyse.Bombalar artik birer birer patlamali yarin en az iki kap gelmeli
Öyle demiyor,7.5 m eur serbest kalma anlasmi olan futbolcu manasinda o,muhtemelen 9-10 verip baglayacaklar ki baska takima gitmesin diye zira Ozan istedigi herhangi baska takima gider 7,5 odenince. Monchi isi saglama almak adina bir miktar yuksekten anlasacaktir görürsünüz.roma 7,5u şimdi ödeyecek ozan sezon sonuna kadar galatasaray'da oynayacak diyor haberde
Eger Ozan kendisini yetistiren camia'ya, sezon basinda sakatligindan dolayi kampa katilmamasina ragmen sezon basladiktan sonra ilk 11'de forma sansi veren, arka arkaya penaltilar yaptirmasina ragmen arkasinda duran hoca'ya layik olmak istiyorsa ve taraftara karakterli oldugunu gostermek istiyorsa sozlesmesini uzatir.
Yonetimin yerinde olsam sozlesmesini uzatmak icin yeni kontratinda yillik 1.5m oneririm. Boyle istikrarli devam ederse 2-3 sezon sonra rahatlikla 15-20 milyona satarsin.
Eger kafasindaki dusunce ben hocami kirmayim, sezon sonuna kadar takimda kaliyim ama sozlesme uzatmam ise ozaman simdi yollasinlar. Gecen de demistim, bir Ozan gider, bir baska Ozan gelir.
bas ve göz agrısına ne iyi gelir
yastıksız uyuyorum onun da etkisi var sanırım
Bir yaşıma daha girdim o nasıl oluyor renkdaş ?messide kanimi kesselerr sari kirmizi akar demis
Messi: "Türkiye denince G.Saray" - tr.beinsports.comBir yaşıma daha girdim o nasıl oluyor renkdaş ?
Onu demiyorum be sergen..Messi: "Türkiye denince G.Saray" - tr.beinsports.com
Özbekistan Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak Taşkent'e giden Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Türk futbolu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones'in ve sarı-lacivertli takımın golcüsü Daniel Güiza'nın zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyen ünlü futbolcu, "Türkiye denince aklıma sadece Galatasaray geliyor" dedi.
Messi, Türkiye'ye transferi söz konusu olursa hangi kulübü tercih edeceği yolundaki soruya, "Barcelona'da çok mutluyum ve kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Türkiye denildiğinde aklıma gelen tek şey ise Galatasaray" şeklinde konuştu.
Baya düşük kaliteli bir trollsunlewandowski ben kücükyümden beri galatasarayliyim dedigi haberleri dolasiyor
kanini mi kesseler demis?messide kanimi kesselerr sari kirmizi akar demis
bas ve göz agrısına ne iyi gelir