Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.648
- 16.041
- 2.538
85 milyon euro.
+ Cavani, MBappe ve Neymar
Bir kaç sene forvet sıkıntısını çekmeyiz belki o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
85 milyon euro.
Bu arada PSG önüne gelene 150 200 vermesini biliyor. Fernando içinde ateşlesin bir 15 milyoncuk koymaz onlara.
Rezalet bir istek doğrusu ahborb6 istemisiz ah'bh
Gidin kante felan alin
Kimi alacaksin , alir bu yonetim bu donem? Fernandonun normal hali ligin 3 kat ustunde, ki eminim bu kamp doneminden sonra yeniden gorecegiz bunuFernando bitik, 6m euro muazzam olur yerine doldurabilirsin.
abi adamların parası var da salak değiller ki niye versinler fernando'ya 12 milyonDiğer kulüplere 6 normal de pSG’den 12 istemeliydik
abi adamların parası var da salak değiller ki niye versinler fernando'ya 12 milyon
satmayız o zaman yav zaten gidenin yeri dolmuyorabi adamların parası var da salak değiller ki niye versinler fernando'ya 12 milyon
gidenin yeri dolmadığı konusunda haklısın adam gibi yönetim olsa yerine adam alırlar diyebilsek satardım ben 6yasatmayız o zaman yav zaten gidenin yeri dolmuyor
devre arası ederinin fazlası teklif gelirse gider oyuncu
Kimi alacaksin , alir bu yonetim bu donem? Fernandonun normal hali ligin 3 kat ustunde, ki eminim bu kamp doneminden sonra yeniden gorecegiz bunu
Garry‘yi alan kulüp, PAOK‘un Forveti Prijovic‘i(bir dönem Boluspor‘da oynamisti) 10 Milyon € ya satin almis