- 21 Ocak 2010
- 72.567
- 51.034
- 5.003
Freyi ben de beğeniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''Alan, Guangzhou Evergrande ile ayın 19'unda sözleşmesi bittikten sonra ücretsiz olarak Galatasaray'a katılacak.'' Via FUTVai_Vem
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahaha önce kampa yetişecek, sonra ayın 12'si, ayın 14'u derken şimdi 19 oldu qwsqwsqws.''Alan, Guangzhou Evergrande ile ayın 19'unda sözleşmesi bittikten sonra ücretsiz olarak Galatasaray'a katılacak.'' Via FUTVai_Vem
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocasiyla kavga etmis kiralik sozlesmesi fesh edilecekmis, Anderlecht'e geri donuyor
ben girerim iddaya
5k turkish lirasına var mısın
E önemliyse önemli. Bize ne. Parasını verdiğimiz adamın şu anda kampta olması gerekiyordu. Bjk Mirin'i açıkladı adam gün bitmeden kampa katıldı. Kaç gündür takımla çalışıyor. Oluru budur bu işin. Şimdi anlas sezon sonunda takıma katılsın olayı artık çok sık bir şekilde yapılıyor Avrupa'da. N. Keita, Pavard, Pulusic aklıma ilk gelenler. Ama bizim yaptığımız malligin dünyada eşi benzeri yok.
Ahaha önce kampa yetişecek, sonra ayın 12'si, ayın 14'u derken şimdi 19 oldu qwsqwsqws.