Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frei, Sinan copunden kat kat daha kaliteli bir oyuncu. Seneye yabanci sinirlamasi geleccek ve rotasyonda gayet is yapar.

Sutu var
dar alanda adam geciyor

sinan da hic bir ozelik yok.

Başakşehir niye göndermiş Frei'yı?

frei napolyonu kesemeyen bir maltozoid

1547220619026.webp

12 14 19 oldu şimdide abv böyle işin 1 kanat 2 forvet 1 orta saha 1 stoper nah alırlar bunlar 1 haftada

Niye bu kadar beceriksizce yönetiliyoruz çıldırmamak elde değil. Sezonun başlamasına 1 hafta kaldı hala transferlerin kesinliği belli değil. Ne yaptınız bu sürede yahu? Oyuncu sattınız, satılacak oyuncular da var. Ffp açısından da sıkıntı yok. Neyi bekliyorsunuz hala? Ne yaptınız bu kadar sürede? Bu kadar pişkinlik olmaz. Kamera karşısına geçip hiçbir şey olmamış gibi güçlü imaj çizmeyle olmayacak bu işler. Beceriksizliğinizi örtmek için binbir türlü yalanlar, bahaneler sıraladınız. Aylar geçti, hala aynı duruş devam ediyor. Sezon öncesindeki gibi 2.sezona başlarsak başarılı olunmayacağı belli. Üstelik taraftarın duygularıyla fazlasıyla oynadınız. Bu şekilde o kulübün başında kalacağınızı mı sanıyorsunuz?

Frei ı bende beğeniyorum. Onun oynadığı şans bulduğu maçlarda az etki etmedi ibb de.

Sorunu bence daha çok avcının futbol mentalitesi. Böyle topla fasla oynayan adamları tutmuyor gibi.

Frei'i falan birakin. Umarim sezonun 2. yarisinda Yunus kanatda Sinanin yerine yedekten ilk alternatif olur ve gelecek sezon ilk on bire yakin olur.

Size yabanci sayisi 14 den 12e falan düserse, hoca zor duruma düsmemek icin Sinanin sözlesmesini uzatirmi?

Forvet almak tarih boyunca hiç bu kadar zor olmamıştı. Saçma sapan 2 transferi aynı anda açıklayıp zaman kazandılar akıllarınca. Aldığımız stoperi bile kıçı kırık takım haftasonu maçımız var diyerek göndermiyor.

ben girerim iddaya
5k turkish lirasına var mısın

Olabilir aslinda . Gelsin transfer sezonu sonu , bir bakalim duruma .

E önemliyse önemli. Bize ne. Parasını verdiğimiz adamın şu anda kampta olması gerekiyordu. Bjk Mirin'i açıkladı adam gün bitmeden kampa katıldı. Kaç gündür takımla çalışıyor. Oluru budur bu işin. Şimdi anlas sezon sonunda takıma katılsın olayı artık çok sık bir şekilde yapılıyor Avrupa'da. N. Keita, Pavard, Pulusic aklıma ilk gelenler. Ama bizim yaptığımız malligin dünyada eşi benzeri yok.

Normal bir durum degil . Kabul ediyorum ama rica etmislerdir , ekstra bir durum vardir , kulubu zor durumdadir

Biz de alani aldik diyoruz cinde saglik kontrolune girer deliririz , adam aliriz son bir maca cikar deliririz , yolda araba su sicratir bagiririz

Bosverelim biraz , salla gitsin , her sey olacagina varir

Olması gerekenlerin lütuf olarak sunulmasına deli oluyorum. Zaten yapmalısınız bunu, zaten bunlar olmalı. Bunun zor bir olaymış gibi sunulması ve zordu ama biz yaptık şekilde lanse edilmesi ve taraftarın buna sevinmesi. İnsanların duygularıyla oynamaya bayılıyorlar. Bilinçli taraftarımız olmadığı için de süreci kendilerinin menfaatlerine göre yönetiyorlar. Ne güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt