Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıyamet'in kopacağı tarih: 31.01.2019 / 23:59

Allahini seven uzerime forvet atsin

Millet futbolu stres atmak için, eğlenmek için izler ve takip eder; biz sinir küpü, dert tasa sahibi olduk anasını satayım. Manu bile huzur buldu lan.

Çoğu yöneticinin kitle psikolojisine göre hareket ettiğini düşünüyorum. Açıklamalar ve icraatlerdeki tutarsızlığı bu şekilde açıklayabiliyorum. Hani bir insanı kontrol etmek için onu değersiz hissettirsin o sana bunun olmadığı kanıtlamak için sana bağlanır ve bunun tersi olduğunu hissettirince sana bağlılığı artar ya, o hesap. Ülkedeki insanlara hissettirilen yoğun yetersizlik pompalanıyor. Ufak bir şey yaptığında insanlar o hislerden kurtulduğu için mutlu oluyor ve bağlılıkları artıyor. Transfer dönemlerinde de yapılan bu. Son günlerde bu ufku kısıtlayan, sönümlenen duygulara sahip taraftar açıklanan her transfere sevinecekler. Neden bu süreçte, neden bu isim diye sorgulamayacaklar. Amaçlanan da bu zaten. Yetersizlik pompalanıp en ufak hamleyi mutluluk olarak sunmak. Maalesef taraftarın çoğu bunu yiyor ve buna yanlış diyecek insanlar azınlıkta.

Serdar konusunda çok büyük gerizekalık yaptık kimse kusura bakmasın. Para edecek ne kadar adam varsa tu kaka diyip pic ediyoruz. Ulan madem memnun değilsin adamdan, sabret sene sonuna kadar. Yazın 3-5 kuruş kazanırdık en azından. Bu işin sonunda Serdar alacaklarına karşılık Fener'e bedava gider. Benden söylemesi...

Djurgarden IF'in basin sozcusune whatsapp attim, cevap bekliyorum.

YÖNETİM İSTİFA!

Siyasetin kuklası olmuş ve bilinçli olarak sabote eden yönetim acilen defol git.

Duygun-Dursun-Mustafa bu 3 şahıs da ihraç edilmelidir camiadan.

Şimdiden yazalım lig bittiğinde ilk 2 TS ve Başakşehir olacak, tüm paraları malum yerlere gidecek şimdiden her şey hazır, seçim sonuçlarına göre FB'yi küme bile düşürebilirler ortalığı karıştırmak için.

Alan 19 ocaktan önce gelemez tezimiz doğru çıktı

Galatasaray Düşmanlarının .........

Santrfor transferleri yapılmazsa saykal beyfendici olabilirim bu sefer

belhanda gitse kimi alacağız yerine adam mı var akbaba marttan evvel dönmez zaten dönse ne oynayacagı belirsiz işimiz yaş

çıtırtı felan yok madem bu karnı acıkan kardeşlerimize gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt