Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
.....
Galatasaray Düşmanlarının .........
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsunDeprem oldu fena.
Deprem oldu fena.
hangi maçlar söyle bizde bilelim 3 maç kırmızı kart cezalısı,1 maç kırmızı yediği yarıda bıraktığı maç bide sakatlıktan 4 maç ligde,2 maç şampiyonlar liginde kaçırdı onlar hariç tabi..
Yahu at bir Parol birseyin kalmaz ne oyle.koca kari isi tulbent baglama,patates koyma isleri,bir an önce de dr a git surekli basin agriyor daha bu yasta,zaten beslenmen de kotu takip ediyorum @Melihpekerpatates sogan varsa gönderin arkadaşlar,market acacagız gözümün üstünde:d
herkese kudur yazıyosun sana soru sormuşum cevap vermek yerine saçma saçma sataşıyosun herkese..Kudurrrrrr ne anlatsak boş sizin gibilere
sabah parol içtim,akşam da içtim.şimdi bi tas koydum soguk acabilyom gözümüYahu at bir Parol birseyin kalmaz ne oyle.koca kari isi tulbent baglama,patates koyma isleri,bir an önce de dr a git surekli basin agriyor daha bu yasta,zaten beslenmen de kotu takip ediyorum @Melihpeker
Kime sataşmışım kime kudur yazmışım senden başka. Bütün mesajlarım açık bakabilirsin, 2.bir kudur yqzdığım mesajı göster bakalım hadiherkese kudur yazıyosun sana soru sormuşum cevap vermek yerine saçma saçma sataşıyosun herkese..
Alou Badji+ Tetteh
Of of of
Fener zenci sever
A.s yok gelmedi ibre tekrardan Fernando Morientes'e döndü. O da olmazsa Adrian Mutu yedekte bekliyormuş.SA. Daniel Amokachi geldi mi?
Kokocu yavsak gelmesin. Morientes adamdir, gelsin.A.s yok gelmedi ibre tekrardan Fernando Morientes'e döndü. O da olmazsa Adrian Mutu yedekte bekliyormuş.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi