Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balotelli 40 dakka önce selfie atmış yanlış alarm

A6971DC1-C4BB-47BA-BCC6-70304F05FCDB.webp

Ali Yavuz Kol ceketi perdeciden almış. Balotelli Türkiye’de H.o.

Bence Alan garanti. Garanti olmasaydı Demba Ba çoktan gelmişti. 2. isim için uğraşıyorlar. İstediklerini alamazlar ise Demba Ba gelecek.

inanmayın hemen şöyle şeylere yav

Renktas borç batağında takım yani transfer yapma kendi yağında kavrulmaya bak diyor finansal Fairplay. birkaç sene benim dediğim gibi yap sonra ne halt yersen ye demiyor.
Ben böyle çilek muz tarzı maaşı maliyetli transfer yapılmasına karşıyım.
o durumda niasse bile fazla renktaş en iyi ihtimalle 5 milyon bonservis,en iyi ihtimalle 2.5-3 milyon arası maaş ödemeliyiz, adam alamazsak şampiyonluk gidecek daha kötü duruma düşcez uefa sınırı aşma diyor sattığın kadar al ayrıca serbest oyuncu alabilirsin diyor alanla niye uğraşıyoruz bonservis sorunu yok balotellide öyle gelebilir nice serbest bırakacak heralde bonservis sorunu olursa zaten gelmesin...

terim kendisini hazırlık maçlarında bile 10-15 dakika shaya sürdü sinanı oynatır,mugdatı oynatır ali'yi oynatmaz begenmiyor demekki...
17 yaşında henüz. Şans bulması bile santrfor olarak bu yaşta hocanın beğendiğini gösteriyor bence.

Beğenmese Ahmet sivri de olduğu gibi silip atardı

ne balotellisi lan kıçınız açıktamı uyudunuz :asd: balonun menajerini ikna etmesi en az 1 ay :asd:

Balo terim dahil herkesin içinden geçer

Tam hocanın istediği futbolcu tarzı balotelli aynı belhanda gibi.

bin defa söyledik yeter
berkay teyit etti Galatasaraylılığını
uzatmayın artık şu konuyu
Soyismi gerçek değilse değiştirsin lütfen.

Gerçek isede değiştirmesini öneriyorum gerçi:)

Insan ister istemez karşı tarafı görüyor ismini gördükçe.

atıldımı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haftasonu yaklaştıgi belli. Yine forum giren bazı arkadaşlar bel altı ve transfer nöbeti ile alakasız muhabbet içine girecekler. Hadi iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt