Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilader sen de hem fenerli demeyin diyosun hem de onları sacma sacma övüyorsun 17. Takımı översen fenerli damgası yersin

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çubukluspor istanbul amatör takımı
galeri_cubuklu_sampiyo_FPsoWfu2lI.webp

çubukluspor daha iyi yönetiliyor

Ben sana hic bir zaman Fenerli ithaminda bulunmadim baskalarinin bunu yaptigini görsem de.

Su forumda kimseye de kolay kolay kus mus diye ithamda bulunmam ama böyle seyleri yazarsan ancak milletin sana gülmesini saglarsin Berkay. Fenerliler bile su dedigini görse sana küfür ederdi muhtemelen kimi kandiriyorsun diye.

Ben sana hic bir zaman Fenerli ithaminda bulunmadim baskalarinin bunu yaptigini görsem de.

Su forumda kimseye de kolay kolay kus mus diye ithamda bulunmam ama böyle seyleri yazarsan ancak milletin sana gülmesini saglarsin Berkay. Fenerliler bile su dedigini görse sana küfür ederdi muhtemelen kimi kandiriyorsun diye.
hocam siz kafayı fenerle bozmuşsunuz bende bi problem yok
indir.webp

Chaves teknik direktörünün açıklamasını neden büyüttünüz bu kadar? Adam son maçına çıkacağı için resmi olarak ayrıldı diyemiyorlar. Maçtan sonra gelecek işte.
Görünen o ki bu transfer Tondela maçından sonra duyurulacaktı fakat tepkilerin artması üzerine mecburen açıklamak zorunda kaldı basiretsiz yönetim. Bu yüzden de ortaya böyle saçma sapan bir durum çıktı.
Ciddi ciddi transfer falan yapamayacak bunlar. Allah belasını versin hepsinin :mad:

Chaves teknik direktörünün açıklamasını neden büyüttünüz bu kadar? Adam son maçına çıkacağı için resmi olarak ayrıldı diyemiyorlar. Maçtan sonra gelecek işte.
Görünen o ki bu transfer Tondela maçından sonra duyurulacaktı fakat tepkilerin artması üzerine mecburen açıklamak zorunda kaldı basiretsiz yönetim. Bu yüzden de ortaya böyle saçma sapan bir durum çıktı.
Ciddi ciddi transfer falan yapamayacak bunlar. Allah belasını versin hepsinin :mad:
Aynen oyle.

Birisi burada milletle fena daşak geçiyor kendisini Zeki zannederek de patlayacak er yada geç

Genelde beden diline takilmam ama Terim’in yedek kulubesindeki goruntusu net olarak tatminsizligin ifadesi.

Hala aynı seye devam ediyorsun, turkiyede duzgun rakip mi var. Büyük dedigin besiktasın en buyuk basarısı uefa ceyrek finali, niye kendimizi avrupayla kıyaslamak yerine bu eziklerle kıyaslıyoruz. Trde sampiyon olmak iyi yönetildigimiz anlamına gelmiyor

Ben turkiyedeki basariyi ornek vermeden sordum , eger yanlis yonetiliyorsak surekli , turkiyeden avrupada iyi kotu bir seviyeye nasil cikabildik ? Cunku ben yasim geregi suren in de elestirildigini gordum , dusun artik . Elestiri ile simariklik arasinda fark var (kimseyi bireysel kast ederek soylemiyorum)

Bak ben sana bir senaryo yazayim . Hamzali sezonun son haftalarinda fb devrede iken bu forumda 50 kere "su sezonu bir su sikecilerin onunde bitirelim isterse 5 sene sampiyon olmayalim ama bu sene cok onemli .." yazani gordum , ama 1 seneyi birak 1 devre bile sabredemeden 2015-2016 nin 10 uncu haftasinda 3 kupali adami gonderdik . Iste bu elestiri degil simarikliga ornek . Yahut dun ya terim ya olum yazanlarin bugun hoca senin devrin bitmis demeleri mesela

Her teknik adam her yonetim surekli ve surekli elestiri altinda , insanlari rahat birakin yahu

Biri demin belhanda 7 milyona satilmazsa satmayan haindir yaziyor , daha 10 saniye sonra belhandayi satan sampiyonlugu satar yaziyor

Karar verici olarak ne yaparsan yap birileri kendi fikrini daha degerli gorerek arkasina da yiginla insan alip cullaniyor ..

O zaman wenger ve ferguson gibilerin ilk senelerinde giyotine filan konmalari lazimdi ...

Fernando => PSG haberleri doğru mu acaba ? öyle bir olay varsa zaman geçirmeden satalım

Ondan gelen parayla şu Tottenham 'da oynayan V.Wanyama gibi vahşi bir adam alalım bir zamanlar adı bizimle anılan A.Esiti vardı mesela onun gibi

Bu ne arkadaş böyle orta sahamız pamuk ipliği kıvamında çözülüyor hemen millet ne kadar rahat geçiyor orta sahamızı

Fernando => PSG haberleri doğru mu acaba ? öyle bir olay varsa zaman geçirmeden satalım

Ondan gelen parayla şu Tottenham 'da oynayan V.Wanyama gibi vahşi bir adam alalım bir zamanlar adı bizimle anılan A.Esiti vardı mesela onun gibi

Bu ne arkadaş böyle orta sahamız pamuk ipliği kıvamında çözülüyor hemen millet ne kadar rahat geçiyor orta sahamızı

Alamazlar. Bu yönetim gidene kadar kimseyi satmaya gerek yok.

Alamıyorlar 1 yıldır forvet arıyoruz. Yok yani.

Bu Marcao denilen herif sırf tepkiler arttı diye erken açıklandığına göre ortada başka anlaşılmış yada anlaşmaya yakın bir futbolcu yok demektir. Çünkü olsaydı önce onu verirlerdi.
Çok büyük bir rezalet yaşanıyor. Öyle böyle değil. Anlaştığımız futbolcular var dediler, listeyi aldık bilmem ne dediler fakat ortada hiçbir şey yok.
Tepkim çok ağır olacak bu yönetime.

Alamazlar. Bu yönetim gidene kadar kimseyi satmaya gerek yok.

Alamıyorlar 1 yıldır forvet arıyoruz. Yok yani.
Tamam bende biliyorum yönetimin çapsızlığını da napalım reis Fernando-Donk-Sinan-Selçuk-Ömer-Ahmet-Muğdat her maç bunlarla kazanmaya çalışıyoruz istisnasız her maç oynuyor bu adamlar

Ya bu kadroya ciddi bir temizlik yapılacak ya da bu temizliği yapmayı beceremeyenler gidecek başka türlü bir olur yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt