Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa nın yeni transferleri:
Tobias heintz
Toptik
Hajradonovic
Kaleci varela

Eğer diagne ve trezegeyi satmazlarsa ilk 3 garanti diyorum. En büyük başarıları olacak bu sene hissediyorum. Mr. Denizli büyük oynuyor.

olucak olucakk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezgilerime güvenerek Ankaragücü maçından önce Alan'ı açıklarlar.Sonra belki bir stoper açıklanır.Transfer bitimine 3-5 gün kala Şamba ba gelir.

Yok agresif değilim aslında .. yanlış anlaşılmış .. bende o bahsettigin sendromdan dolayı tamamen beyin hücrelerimi yitirdim .. yarin messi bile gelse ben forvetsizlikten 2-3 yaş ilerledim .. bunun dönüşü yok .. sağol apo&cengiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bundan bahsediyorum işte olumlu haberlere muhtacım. Şimdi soruyorum sende mi maçtaydın gördün hocayı falan? Twitter da bir hoca-taraftar diyaloğu bulunuyor orda mıydın o anda? Yaşananları bilmek isterim.

Bu Alan sozlesmesi nezaman bitiyordu? Galiba menejeri feghuili taktigini kullaniyor, ne alirsam kar hesabinda. Son gune kadar cingene pazarligi olur. Bi yandanda galiba yonetim alternatif bir Forvet ariyor, sayet Alan olmazsa. 2 forvet alacaklarini hic sanmiyorum.

Mugdat ve sinani Forvet diye yedirirler adama. Stoper olarakta donk ve Ahmet gibi adamlarimiz var diyip transferi sonlandirirlar.

Ligler basliyor, transferde ses yok. Unutmayalim takimin en degerli oyuncusunu sattik, belki bu sezon iyi degildi ama ne yapsin eren gibi hiyar agasiyla oda hiyar oldu gitti

5 Saat yolculuk sonrasj Leipzig dan Yeni geldim .. oldumu bir gelişme bu akşam ? Rodopun yazdığı gibi hoca gerçekten çok rahat ve mutlu gözüküyordu ..

edit: ömer 2,5 kilo daha almış

MasAllah neyle besleniyor bu omer bayram, adam bize yemeye gelmis. Sahada bi mok yedigi yok, en azindan Galatasarayin yemegini yemesin hergele. Zaten ekonomik olarak kotuyuz, bunlara menemenden baska birsey vermeceksin

Hergun sözde birileri gelip gidiyor

Ama elde var sifir forvet

Forvetim, canım benim canım benim, seni ben pek çok pek çok severim.

Bu boyle gitmez
Transfer nobeti bitene kadar yokum albayragin da cengizin de abv

Bu yonetim kadar taraftari Kanser eden olmadi, olmazda. Lan kac gundur, aylarca nobet bekledik...

Insan cebinden 2,3 kurus cikarip bir Forvet alir. Siradan bir manavci bile simdiden bir tane forvet alirdi.

Yaziklar olsun, yarinda gelmeyecek Forvet.

Son gune gelse ne yazar, skipleyim boyle isin icine.

Herkeze iyi geceler

Bundan bahsediyorum işte olumlu haberlere muhtacım. Şimdi soruyorum sende mi maçtaydın gördün hocayı falan? Twitter da bir hoca-taraftar diyaloğu bulunuyor orda mıydın o anda? Yaşananları bilmek isterim.

Fahri Yılmaz abi ile benim otel lobisinde bir 5 dk lik sohbetim oldu .. kendisi Florya Metin Oktay tesisleri müdürü ve Fatih hocanın en iyi kankilerden birisidir .. sadece Alanın bittigini dedi .. başka net olarak birşey söylemedi yalnız ..

Belhanda harika pas feghouliye feghouli çok klas bir hareket feghouli bir orta alaaaaaaan seken top tetteh ve gooooooooooooooooooooool Galatasaray 4-1 öne geçiyor gol tetteh.

Baktım acaba engelliler mi diye hayır ordan da kimse yazmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt