- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
sabah akşamKafa dinlemek modlukla mı oluyor ulan modlar daha çok çalışıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gece gündüz demeden
forum için çalışıyoruz!!!!!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabah akşamKafa dinlemek modlukla mı oluyor ulan modlar daha çok çalışıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
700?İbrahim seten 700 yazmış sadece 700 belçika nın uluslararası telefon kodu
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bASKan baskaydi yaw. Simdiye kadar 3 Forvet gelmisti..
Başka teklif yoksa nasıl satacaksın?
Çıkardı da niye o sene kulüp darboğaza girdi peki mali olarak?
Para olduktan sonra transferi herkes yapar.Dursun'a da sabah akşam beceriksiz diyordunuz ne oldu,sizin gibilerin gazına geldi alın ulan size transfer diye Galatasaray'ın parasını kendi parasıymış gibi fütursuzca harcayarak yüzünüze yüzünüze vurdu transferleri.Jet hızıyla bitirdi bütün oyuncuları,uçaklar teker teker indi.Ne oldu sonu,şimdi hangi birinden kurtulsak diye hindiler gibi düşünüyoruz.Aynısını bu yönetim de yapmaya yapar.Adamlar bizim için en iyi mali koşullarla almaya çalışıyor belli ki.
Zu monaco Kiralik
Gider mi? Kerizi buldu yapisti kene gibi. Oda avutsun burda belhanda fanboylari yok 10 numara degil im 8 numara daha yakin bana ama onu da iyi yapamadığım için susun be, parami güzel ve rahat yiyimSA. Belhanda denen hıyaragası gitti mi?
Buragi sattin mi?SattinEvet , kendisine ayrica avrupadan men edilecek tabloyu biraktigi icin , 5 senedir yatan tarika verilen 10 milyon euro icin ve de selcuk burak sozlesmeleri icin de minnettariz
Belhanda dedigin adam niceteyken 4.oldular ligte,belhanda ayrildi sadece niceten adamlar ilk ona giremedi.Biz 11 hagi ariyoruz,sistem mistem hak getire gelsin ucursun bize madem 10 verdik diye.Sacmaligin dik alasi.Abv tam bir haysiyetsiz.
[GALLERY=media, 216][/GALLERY]
belhandayi begenmeyenler heralde bu herifi fln bekliyor
Gelse hayır demem. Ha Belhanda'yı da beğenirim.
Fena topcu degil bernardo ha ben mumkunse kevin diye bir cocuk var bunlarda ergen irisi tipli o gelsin.[GALLERY=media, 216][/GALLERY]
belhandayi begenmeyenler heralde bu herifi fln bekliyor