Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salaq salaq konusmayin ne fenerin altyapisi adamlar ölmüş essek belli.Banka borcu yapilandirmasi bile sirf bunlar icin yapiliyor adamlar battilar batti.Bizim derdimiz forvet o kadar koy iki forvet al iste oldu bitti.Bizim rakibiz fener degil artik anlayin bunu.
Paralari olmadigi icin serdar ve linnesi bedavaya aliyorlar iste renkdas. Baglantiyi kurman lazimdi.

Ali Koç Ffp'yi delecekti hani daha Honduras'lı adamı ikna edemiyorlar

Ali koc iki toplantiyla borclarini devlet bankalarina iteledi. Buyuk adam olduguna suphe yok.

Lukas Haraslin: "Galatasaray? Hayır demiyorum. Kesinlikle harika bir kulüp. Türkiye Ligi'nin de itibarı var. Transferim için karar vermeden önce kulübümle de konuşacağım." (Ajansspor)

Helal olsun , ozune dondun . Bu anlattigin seyleri anlamak icin onyargilari yikip akli selim dusunmek , herseye etraflica bakabilmek lazim . Fakat o niyette ve bilgide insan ara ki bulasin

Milletin derdi ne olmus ben sana ozetleyim , takim ciksin iyi futbol oynasin, mac kazansin, derbilerde ozellikle rakiplerini ezsin , iyi transfer yapilsin, goze hos gelen ve ozellikle atak hucum futbolu oynansin , bu arada da zarar mi edilmis , kulubun maddi durumu nedir , onemsenmesin

Bir de degisik bir tur vucut buldu : "beni mali durum ilgilendirmez , ben sahadaki takima bakarim"

Kusura bakma , gunumuzun futbolu ve mali yapi sana bunu asla vermeyecek , o hayalden uyansan iyi olur sevgili kardes demek lazim

Değişmedim ki özüme döneyim? :D

Öyle canım.Dünya,Galatasaray tozpembe,kulüp devamlı o seviyede para harcasın transfer yapsın Avrupai takım gibi futbol oynasın beklentileri var.Benim en büyük korkum şu anda yönetimin de Dursun gibi sağa sola savurması paraları,bunların gazına gelip.Bunu yapmazlarsa bir sorun yok.Galatasaray'ın şu an birinci önceliği mali disiplini sağlamak.

Yönetim pazar keyfi yapıyor renkdaşlar.

31 Ocak 2019 Eren Derdiyok affedildi.

1 Şubat 2019:

Albayrak : Allahuma çok şükür. Fatiii Terim hodzam büyüklük gösterip affettu. Bizi çransfer maliyetunden kurtardu. Görüyorsunuz, işte yeni transfer Eren'imiz olacak Allahun iznu ile inşanna.

31 Ocak 2019 Eren Derdiyok affedildi.

1 Şubat 2019:

Albayrak : Allahuma çok şükür. Fatiii Terim hodzam büyüklük gösterip affettu. Bizi çransfer maliyetunden kurtardu. Görüyorsunuz, işte yeni transfer Eren'imiz olacak Allahun iznu ile inşanna.

:asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt