Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi egosu için takımın içine sicmasi için görüşünüz nedir ?

Fatih Terim i çok severim ancak o dönemde kendisi bırakıp gitti Ünal Aysal ın yapacağı bir şey yoktu ve Mancini tercihi de süper bir tercihti sadece bir yanlış transfer dönemi ve arkasından gelen prandelli hariç her şey harikaydı bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başımızda adam akıllı bir yönetim olsaydı bu yıl doğru bir planlamayla gelecek yılları domine edebilirdik. Finansal açıdan elimiz diğer kulüplere göre rahatlayacak çünkü çoğu futbolcunun sözleşmesi bitiyor.

Şuan 26 kişilik kadromuz var ve sene sonu 9 futbolunun sözleşmesi bitiyor.

Eren 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Selçuk 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Tarık 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Sinan 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor.
Muğdat 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Donk 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Ndiaye 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Linnes 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Onyekuru 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor.

Linnes ile kesinlikle sözleşme uzatılmalı. Onyekuru da duruma göre tekrar kiralanabilir. Ömer Bayram ve Ahmet Çalık şutlanmalı.

Maicon ve Belhanda'yı satarak maaş yükünden kurtulabiliriz. Fernando da iyi bir teklife satılabilir.

ne yazıkki çok yanılıyorsun, sadece şunu söyleyebilirim inşallah o zat bir daha GALATASARAYIN yanından yöresinden geçmez..
Ben iyi kötü bir dayanak sunmuşum yazdıklarıma. Senin dayanağın nedir, söyle de bilelim muhterem?. İşine geldiği gibi ezbere yazıyorsun...Hem diyelim bütün kabahat Tulun' ait, onun sözüne itibar edenin kabahati yine bertaraf olmaz!. Mevzuyu bir daha düşün istersen...

Larin'i Besiktas almadan takip ediyordum, begendigim bir oyuncuydu hatta ismi Besiktas ile anilinca uzulmustum baska kulup mu kalmadi diye. Onu denesek keske hazir Besiktas ile pek uyusmamisken, zaten bizimkilerin baska forvet alacagi yok gibi...
Onu da alalım vagner love da gelsin şamba ba da gelsin ersan gülüm de gelsin tolga zengini de alalım tinerspor yapalim takımın ismini de herkes rahatlasın

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bülent tulun muhabbetlerinin en son döndüğü dönem sayın unal aysalın muhterem eşi fani aysal yolmak için bir maç esnasında tribünde tulunu kovalıyordu. baya matrak bi olaydı

Devam ediyorum onceki mesajimda bjk demistim , gelelim fb ye ...

Bir ruzgarla baskan olan alikoc takimda neyi degistirebildi ? Hem sezon basi hem devre arasi transfer doneminde , takimi bulundugu 17 incilik gibi bir dereceden yukseltmek icin hamlelerini kac kere elestirdiniz ?

Transferlerimiz ya da transfersizligimiz elestiriliyor kabul , peki roman ve reyes gibileri ilk 11 de dusunen hatta 90+ larda kurtarici olarak alan ersun yanala bir elestiri yaptiniz mi

12 tane oyuncu alan takim devreyi 17 inci kapatmis , hepi topu 16 puan alabilmis , mac basina 1 puan ortalamasi bile yakalayamamis , onlarin yonetimlerini bizimkilerin onune koymadiginiz kaldi

Simdi bir kac tanesi cikar , "bize ne ki fb den bjk den , burasi Gs forumu" der , anca soyleyebilecegi birikimi budur cunku (edit : cikmis bile)

Dusunmez ki bu 3 kulup beraberce batik haldeler , bu hale istediklerinden degil parasizliktan caresizlikten dusuyorlar , bunu dahi anlabilen ancak 5% - 10% uye cikar forumda

Gercekleri kabullenmek ne kadar zor sizler icin . Para yok kimsede birader , buna alisacak ve seve seve hazmedeceksiniz her gecen sezon
Ya bi sus of be.

Sinan bey en son uzun yazımıza denk geldim muhtemelen öncesi de vardır onları okumadan yazdığımı belirteyim para yok transfersizlige mecburen alisacaksiniz demişsiniz de bu yönetim değil mi devre arası gereken yapılacak kimse merak etmesin diyen adam gibi başta çıkıp kulübün parası yok fazla bir şey beklemeyin deseler kim bu kadar tepki verirdi ?

Gereken yapilacak deyip yapmazlarsa bu davranisin hos gorulecek tarafi yoktur , yalniz yazinin son bolumune katilmiyorum

Bugun her hangi bir yonetim herhangi bir takimda "hedefimiz yuksek degil , kimseyi de almayacagiz , elimizdekileri de elden cikarmaya calisiyoruz" filan dese , bu taraftar bakis acisi ve mantalitesi ile asla ve katiyen anlayis filan gosterilmezdi

Ben sana yazilacak bir kac klise cumleyi simdiden soyleyim

"Bu kuluplerde yonetici olacaksan elini cebine atacaksin..."

"Sen oraya bostan korkulugu olmaya mi geldin , bu durumu bilmiyor muydun"

"Yoneticilik demek care uretmektir , yol bulmaktir"

"Gs gibi bir markayi sira takimina , akhisara , ptt birinci lig seviyesine cevirdiniz"

Kisaca durum bu . Adama para yok dersin ,anlamaz . Anlamayana da sansini bir kere iki kere denersin

Hayatin icerisinde herkes aslinda birer yonetici . Adamin cebinde ekmek alacak kadar parasi varken evde hanim debelense de , cocuklar aglasa da et alamaz. Para yoksa yoktur . illegal islere bulasmadigin takdirde yoklugu kabulleneceksin , dedigim buydu

Ama bizim ulkede taraftarlik hep soyledigim gibi bir simariklik mecrasi haline geldi , bunun da esas sorumlusu 2008-2015 arasi diyebilecegim donemdeki savruk , goz boyayan ve kuluplerin anasini aglatan yonetici profilidir

Ben iyi kötü bir dayanak sunmuşum yazdıklarıma. Senin dayanağın nedir, söyle de bilelim muhterem?. İşine geldiği gibi ezbere yazıyorsun...Hem diyelim bütün kabahat Tulun' ait, onun sözüne itibar edenin kabahati yine bertaraf olmaz!. Mevzuyu bir daha düşün istersen...

klübün içini bilenlere sorabilirsin....bay tulunu o göreve getiren bay ünsal büyük hata yapmışdır bu doğrudur..

Son düzenleme:
Başımızda adam akıllı bir yönetim olsaydı bu yıl doğru bir planlamayla gelecek yılları domine edebilirdik. Finansal açıdan elimiz diğer kulüplere göre rahatlayacak çünkü çoğu futbolcunun sözleşmesi bitiyor.

Şuan 26 kişilik kadromuz var ve sene sonu 9 futbolunun sözleşmesi bitiyor.

Eren 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Selçuk 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Tarık 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Sinan 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor.
Muğdat 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Donk 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Ndiaye 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Linnes 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor
Onyekuru 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor.

Linnes ile kesinlikle sözleşme uzatılmalı. Onyekuru da duruma göre tekrar kiralanabilir. Ömer Bayram ve Ahmet Çalık şutlanmalı.

Maicon ve Belhanda'yı satarak maaş yükünden kurtulabiliriz. Fernando da iyi bir teklife satılabilir.

listedeki son 4 oyuncu oyle veya boyle kalmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt