Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.187
- 7.621
- 2.568
De gea yı izledinizmi yaw adam tarihe geçti cidden ne toplar çıkardı öyle be 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:cool:pek inandırıcı değil gibi ama öyle birşey olsa da kimse şaşırmaz , transfer yapmayı bilmeyen adamlar boşu boşuna mevki işgal edip cebini dolduracağına getir Haldun ustuneli bedavaya bir sürü yıldız getirsin hemde zamanında ama o zaman iş bilmezler işsiz kalır tabiya
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

vasfiNegredo serbest kalmış, ay lav yu hozam.
İzlemedim ama doğrudur 1-0 almış unıted, tek başına almış maçı demek kiDe gea yı izledinizmi yaw adam tarihe geçti cidden ne toplar çıkardı öyle be![]()
Orgazm olurum tatmin olmak ne demekBelhanda’nın yerine Renato Augusto gelirse Belhanda severler tatmin olur mu ?
Negredo serbest kalmış, ay lav yu hozam.
Kuponumu yedi şerefsizDe gea yı izledinizmi yaw adam tarihe geçti cidden ne toplar çıkardı öyle be![]()
Isvecin neresindensin renktas?Aliou Badji, Djurgården'den. Berbat oyuncu. Bir ara konusuluyordu forumda. Ben on senedir takip ediyorum forumu ama pek post atmadim. Her transfer döneminde burdayiz, bu sefer biraz yazacam dedim, belki uguru gelir.
Erci ben orda ban yemiştim.ceza alınca görünmüyo orası.magara gibi bi yer diyolarCezali üyeler ne tarafta
Galatasaray Düşmanlarının .........
Isvecin neresindensin renktas?
Cezalı değilimErci ben orda ban yemiştim.ceza alınca görünmüyo orası.magara gibi bi yer diyolar