Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
onu öğrenmeye çalıştım teşekkürlerbenim bildiğim ianis yerli statüsünde okul çağında buradaydı , Denmark bu öyle verirler mi Türk'e pasaport
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onu öğrenmeye çalıştım teşekkürlerbenim bildiğim ianis yerli statüsünde okul çağında buradaydı , Denmark bu öyle verirler mi Türk'e pasaport
Abdürrahim Albayrak marketten küp şeker paketi alamaz .Alan+Talisca paketi yap abdurrahim coştur bizi
Romanya milli takımında oynadıysa yerli sayılmaz.benim bildiğim ianis yerli statüsünde okul çağında buradaydı , Denmark bu öyle verirler mi Türk'e pasaport
"Balotelli ile kesinlikle bir temas olmadı."
"Menajerler aracılığı ile Galatasaray'a önerilen isimlerden biri de Emre Mor."
"Fatih Terim, takım içinde disiplini bozabilecek tarzda olabilecek bir futbolcu istemiyor."Serdar-Tolgay takasi olur bence,Belhanda giderse
Muthis bir herif.Belhanda'ya aşık olanlar bu herife şarkılar yazar
Aman olmasinFenere gitmeyi istiyor. O zaman anca Serdar-Alper takasi olur
a milli oynamadı bildiğimRomanya milli takımında oynadıysa yerli sayılmaz.
Bundan sonra menajerler size Mbappe 'yi getirelim deseler istemem menajerlerin senelerce bizi sömürdüğü yeter ...Ali Naci Küçük:
"Balotelli ile kesinlikle bir temas olmadı."
"Menajerler aracılığı ile Galatasaray'a önerilen isimlerden biri de Emre Mor."
"Fatih Terim, takım içinde disiplini bozabilecek tarzda olabilecek bir futbolcu istemiyor."
[CNN Türk] FreeKick on Twitter
"Fenerbahçe ile anlaşan Serdar Aziz Galatasaray'a ihtar çekti ve şimdiye kadar olan alacaklarını talep etti."
"Galatasaray Serdar Aziz'in alacağını ödemezse oyuncu bedelsiz transfer olabilecek."
"Bence Galatasaray transferin son günlerinde Serdar Aziz'i bırakacak."Belhanda'ya aşık olanlar bu herife şarkılar yazar