Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar ile tolgay takasa girersek üstüne 3 milyon euro banko verir bizim kerizler.

Muslera suan 32 yasinda ve gordugum kadariyla kendine iyi bakiyor, ve 38 yasinda kadar kalecilik yapar.

yalniz, sene sonu oturup konusmak lazim. Biz butceye kisaltiyoruz ve en fazla 2m verebilecez, kabul ederse efsane kalir etmese satariz piyasasi var cunku.

Onun yerine genc potansiyel yuksek kaleci almak lazim.

Muslera suan 32 yasinda ve gordugum kadariyla kendine iyi bakiyor, ve 38 yasinda kadar kalecilik yapar.

yalniz, sene sonu oturup konusmak lazim. Biz butceye kisaltiyoruz ve en fazla 2m verebilecez, kabul ederse efsane kalir etmese satariz piyasasi var cunku.

Son cümleni oku ve inanmadigin şeyler olduğunu sadece iyi niyetli olarak var sayım yaparsin

İşte sorunda bu ya.Gerçek GS liler olarak biz çok endişeliyiz.Senin sakin olman doğal.

Beni takip ettigini soyluyor ve mesajlarimdan alinti yapiyorsun , haliyle bu mealde soylemlerden etkilenmeyecegimi cozmussundur

Meseleleri konusacaksak konusalim , karsilikli soylem yarisina girersek sonu gelmez onun

Ben o yuzden benzer bir cevap verip uzatmiyorum . Ama sunu diyebilirim ki , yazdigin kadro ve emre ile yutonun katilmasiyla olusan 11 (mugdat bolgesi haric) ne bjk den geri ne basaksehirden ne de trabzondan

Onlarin da kadrolarinda bajic attamah irfan ve mahmut gibiler var dunya yildizlari yok , bjk bence hala tehdit ama pepe babel kim varsa gonderiyorlar ve zayifliyorlar bizim gibi

Ligi supurecek kimseyi gormedigim icin de kadromuz eksilse de bu yarista pes edecek bir durum gormuyorum

Bu sozlerim yerel lig icin gecerli , ama avrupada ne hale dusecegimiz az cok belli

4m zaten artık bir oyuncuya verebileceğimizi sanmıyorum. Max 2.5a indirmeyi kabul ederse güzel olur. Musleranın bonuslarla 4.5 myi bulan sözleşmesini hazırlayanlara da ayrıca kafam girsin

2 milyona hayattainmez. En fazla 2,75 milyon ama sözlesme 1 sene uzasin falan der.

abi yaptırdığı penaltıları falan geçtim aç en basitinden rize maçında yediği golleri bi izle ya üstüne geleni de çıkaramıyor herif bekliyoruz keyfi gelse de top oynasa diye
geçen senenin ilk yarısı ve bu senenin ilk yarısında o golleri başka bi kaleci yese götüne teneke bağlanıp sınırdışı edilmişti
Musleranin formsuz olduguna katiliyorumda rize maçında yediklerini sen aç izle istersen hayatında futbol oymamadiysan soylediklerin normal ama oynadiysan fazia zaten hangi üstüne gelen top :)

Bizim yönetim ile fiko takas yaparsa olacaklari düşünemiyorum. Pektemek serdar takasi falan olur

4m zaten artık bir oyuncuya verebileceğimizi sanmıyorum. Max 2.5a indirmeyi kabul ederse güzel olur. Musleranın bonuslarla 4.5 myi bulan sözleşmesini hazırlayanlara da ayrıca kafam girsin

Ben Muslera kotu kaleci demiyorum, millet anlamiyor. Ben diyorumki maas/performans olarak rezil durumda.

Muslera ekstralarla 4 milyon Euro'ya yakın alıyor. Sezon sonu konuşulup, sözleşme şartları revize edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt