Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz gonderek. Seçimde aldığı oy ve performans ortada. Hep baskan yuzunden. Herşeyi konusturuyor kafa açtırıyor bu saatler de

Gündüz üst üste kaplar gelecekmis gibi hissediyorum

Bizim yönetim ile fiko takas yaparsa olacaklari düşünemiyorum. Pektemek serdar takasi falan olur
Valla bizim yönetim ile Fiko pazarlığa otutursa bizimkiler Tolgay 'ı istiyoruz der, sonuçta Fiko Serdar 'ı alır üzerine birde bizi borçlu çıkarabilir yönetime güvenim tam bu konuda ...

Musleranin formsuz olduguna katiliyorumda rize maçında yediklerini sen aç izle istersen hayatında futbol oymamadiysan soylediklerin normal ama oynadiysan fazia zaten hangi üstüne gelen top :)
1547420741670.webp

Alan carvolho diyok adam Dubai takım ile giderken foto atıyor. Madem ayrılacak ne bu abuk sabuk mutluluk pozları yahu.

Yarinsabah şöyle bir KAP gelse ve kalbimiz ferahlasa..

Duyuru:
Galatasaray AŞ Kulübü Mustafa Cengiz transferi için Al-Ittihad kulubuyle görüşmelere başlamıştır. Başkanı bonservisiyle birlikte vermek için takimimiz büyük çaba sarfetmektedir.

Saygilarimizla

Şu anda takımda olmazsa olmaz dediğim yabancılar Feghouli var bir de Linnes ve Nagatomo, yerlilerden Emre Akbaba 'dan ciddi ümitliyim gençlerden de Atalay-Ozan-Mustafa ve Abdussamed var geri kalan kadromuzda kim giderse gitsin çok zoruma gitmez işin açıkçası ...

ilk golü doksana mı takmış rakip oyuncu?
Yediği golleri diyosun simdi ilk gol ama onada cevap veriyim o kadar yakın mesafeden ve aniden rakibin önünde kalan topa rakip yerden ve sert vuruyor laf edeceksen o topa vurduranlara etceksin eleştirceksen mantiķli olsun bari hatali yediği goller var verdigin örneğe bak sırf laf soylemek icin soylemis gibi oluyosun...

Artık gerçekten mecburuz maaşları Marcao gibi 850 bin € civarlarında tutarak Belhanda gibi Gomis gibi adamları göndermeye. Hani inanın benim de elimde seçme şansı olsa Marcao yerine Miranda 'yı isterim ama artık isim transferi / 6 aylık 1 yıllık performans verecek adamların transferini bir kenara bırakmak zorundayız

Gerçekten para kalmadı takımda, FFP kriterleri bu kadar bastırırken teklif gelen adam Belhanda 'da olsa Muslera 'da olsa bunu ciddi ciddi düşünmek zorundayız ...

Yediği golleri diyosun simdi ilk gol ama onada cevap veriyim o kadar yakın mesafeden ve aniden rakibin önünde kalan topa rakip yerden ve sert vuruyor laf edeceksen o topa vurduranlara etceksin eleştirceksen mantiķli olsun bari hatali yediği goller var verdigin örneğe bak sırf laf soylemek icin soylemis gibi oluyosun...
Aminu ve samudio nun gollernde zerre hatası yok.

1. Gol direk defansa yazar, oradan vurdurursan kaleci de yer haliyle

2. Gol serdara çarpıyorsu sanırım ve gittiği yer öyle kolay kolay çıkarılacak bir şey değil

Transfer yapamamak tamamen yönetimin çapsızlığı bu konu tartışmaya bile kapalı ama Belhanda/Rodrigues gibi adamların satılması üzerinde yönetime sallanması biraz saçma hani bugün Ünal Aysal yönetimi olsa da Faruk Süren de olsa durum farklı olmayacaktı oyuncu satmaya mecburuz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt