Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Fernando zu PSG. Ciddi paylaşımlar var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yılda 4 milyon euro alan kalecinin o topu kurtarmasını istiyorum yav çok mu şey istiyorumYediği golleri diyosun simdi ilk gol ama onada cevap veriyim o kadar yakın mesafeden ve aniden rakibin önünde kalan topa rakip yerden ve sert vuruyor laf edeceksen o topa vurduranlara etceksin eleştirceksen mantiķli olsun bari hatali yediği goller var verdigin örneğe bak sırf laf soylemek icin soylemis gibi oluyosun...
Bir daha yaz reis. Feyz alalım.Yahu daha Aminu 'nun golünü mü tartışıyoruz ? Muslera konusunda her şey çok net. Ben aylar önce bunları defalarca yazdım çizdim daha fazla yorum yapmam bu konuda ...
Montaj herhalde yav.
![]()
berandanın gırtlağı genıslemıs
Boyun kısmının tişörtle birleştiği yerde renk farklılığı var gibi geldi bana çok ufak 1 alan montaj olması yüksek ihtimal bence deMontaj herhalde yav.
![]()
Rize macindaki top çikmaz 4 milyon alıyo diye robota mı baglasın adam formsuz oldugu kesin maasi fazla oda kesin yaptirdığı penaltilar konusundada haklisin ama bu istedigin ozellikteki kaleci kim mesela kac bonservisle gelecek ve kac para maas vereceksin muslera sadece formsuz ve bir kalecinin şampiyon yaptiginida sayesinde gördük gidecekse bile devre arasinda olmaz..yılda 4 milyon euro alan kalecinin o topu kurtarmasını istiyorum yav çok mu şey istiyorum
topu oyuna 15 dakkada sokmasın istiyorum gidip ceza alanı köşesinde adamı biçip penaltı yaptırmasın istiyorum yan toplarda avel gibi bakınmasın istiyorum yıllık 4 milyon euro kazanan bi adamdan şu istediklerim çok mu fazla
%100 fakeMontaj herhalde yav.
![]()
Montaj herhalde yav.
![]()