Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Ismailenver'in foruma donmesiyle Ittihad'a topcu satmaya baslamamiz tesaduf mu saniyorsunuz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Muhtemelen.
Normalde giydigi Apaci kiyafetlerine benzemiyor üstündekiler cünkü.
Ismailenver'in foruma donmesiyle Ittihad'a topcu satmaya baslamamiz tesaduf mu saniyorsunuz![]()
nankör!!Muslera pekala satilabilir fakat devre arasi oldugundan ve kaleci bulmak zor olacagindan simdilik ancak 10m gibi bir cilgin teklife evet denmelidir
En iyi performanslarindan birini gostermisti schalke deplasmaninda
Canli izlemistin
Ayriliyor takimdan yarin obue gun aciklanir
duygularini alabilir miyiz Can?

Cildiriyorum insallah dogrudur.
![]()
Reis bilmiyorum ben söylüyorum 14/15 sezonunun ikinci yarısı ve geçen sene yine ligin ikinci yarısında zirvedeki takımlarla yaptığımız maçlar haricinde Muslera 'nın üst düzey performansını hatırlamıyorum. Bu sene şampiyonlar liginin ilk 2-3 maçında olduğu gibi dönemsel parlamalar hariç hep "Yav adamın önündeki defans kötü ne yapsın" "Yav o golde Muslera 'nın suçu ne ?" şeklinde geçti yıllar hele ki son dönemde ciddi maçlarda büyük hataları da eklenince çok can sıkıcı bir sonuç oluyorBir daha yaz reis. Feyz alalım.
nankör!!
En iyi performanslarindan birini gostermisti schalke deplasmaninda
Canli izlemistin
Ayriliyor takimdan yarin obue gun aciklanir
duygularini alabilir miyiz Can?
Reis bilmiyorum ben söylüyorum 14/15 sezonunun ikinci yarısı ve geçen sene yine ligin ikinci yarısında zirvedeki takımlarla yaptığımız maçlar haricinde Muslera 'nın üst düzey performansını hatırlamıyorum. Bu sene şampiyonlar liginin ilk 2-3 maçında olduğu gibi dönemsel parlamalar hariç hep "Yav adamın önündeki defans kötü ne yapsın" "Yav o golde Muslera 'nın suçu ne ?" şeklinde geçti yıllar hele ki son dönemde ciddi maçlarda büyük hataları da eklenince çok can sıkıcı bir sonuç oluyor
Hani Muslera 'nın adını kapatalım 4 mil.€ alan adamın son 4 sezon ki kurtarış yüzdeleri bu / topu oyuna sokma yüzdesi bu diye sonuçları yazalım buraya herkes de benim gibi düşünür
Geçtiğimiz günlerde ligin kurtarış yüzdesi en yüksek 5 kalecisi filan paylaşıldı nasıl Muslera burada yok ? diyor millet yahu senelerdir Muslera ligin en kötü kurtarış yüzdesine sahip 4-5 kalecisi arasında. Sadece bu yıl özelinde filan değil sürekli oynayan kaleciler ile kıyaslandığında Muslera hep en sonlarda. Mesela bu sene baktığımızda sürekli oynayan kaleciler arasında kurtarış yüzdesi en kötü olan 3. kaleci Muslera hani kendisinden daha kötü olan bir tek Fatih ve Serkan Kırıntılı var milletin kolsuz diye dalga geçtiği Karius veya fenerbahçenin kovası Harun bile kurtarış olarak daha başarılı
Haydi bu sadece dönemsel bir olay olsa 1-2 maç özelinde bir istatistik olsa "Yav adamın önündeki defans kötü ne yapsın" "Yav o golde Muslera 'nın suçu ne ?" diyenleri anlarımda benim takip ettiğim kadarıyla 14/15 sezonundan sonra sürekli böyleydi bu durum.
Bugün De Gea 'nın performansını gördü herkes bir kaleci tek başına Tottenham gibi vahşi hücum eden bir takıma tek başına direnebiliyor, Muslera 'da iyi olduğu dönemde böyleydi 11/12 & 12/13 ve 14/15 sezonunun ikinci yarısında ulan nasıl olsa Muslera var diyorduk penaltı olsa bile Muslera tutar diye bekliyorduk şimdi ? 16516516464 tane penaltı kullanırsa kalemize, penaltıyı kullanan adam dışarı atmazsa gol olacağından eminiz,
Hani kalemize 2 şut gelse muhakkak 1 tanesi gol oluyor, sonra da "Yav adamın önündeki defans kötü ne yapsın" "Yav o golde Muslera 'nın suçu ne ?" diye tartışıp duruyoruz. Muslera 'nın kalitesini ve aldığı 4 mil.€ maaşı bir kenara koyalım verdiği performansı bir kenara koyalım sence eşit mi ? bence Muslera kendisi bile memnun değildir bu halinden. Hani kalecimiz bugün İsmail Çipe olsa Yav o golde İsmail 'in suçu ne ?" diyebiliriz de Muslera için sığınacak bahane değil bu ...
Ne adamsın üstat evet ittihad yeni fark ettim