Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.338
- 5.333
- 2.308
Bosa yaziyorsunuz5 mil.€ bütçe ile kaleci bulabilmek çok zor reis günümüzde biliyorsun yazın Kepa 80 mil.€ Alisson 65 mil.€ bonservis ile gitti. Hani Fabri bile 6 mil.€ bedelle gitti. Muslera seviyesinde bir kaleci almak için en kötü 8-10 mil.€ bonservisi gözden çıkarırız
5-10 mil.€ arasında yaparsak bunu
1. Olarak kesinlikle Walter Benítez 'i isterim Nice 'den tartışmam bile
2. Olarak Timo Horn Köln 'de çok aşırı gol yemiş olsa da gerçekten iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum
3. Belki çok dikkat çekmiyor ama bu hamsilerin kalecisi Uğurcan Çakır bence gümbür gümbür geliyor
* Biraz bütçenin dışında ama Jeroen Zoet kesinlikle takımda görmek isteyeceğim bir kaleci
* Şu Getafe 'nin kalecisi David Soria, çok fazla izlemedim de bu sene izlediğim kadarıyla gayet iyi. Getafe, Atletico gibi defans lideri bir takımdan sonra La Liga 'nın en az gol yiyen takımıysa bu kaleci sayesinde
Verebilecek 10 mil.€ bonservisimiz olsa tüm bunları silip de Mattia Perin'i Juve 'den koparmak isterdim
Tabi tüm bunları yazarken yönetimin alıp alamamasını hesaba katmadım yoksa mevcut yönetim Walter Benitez 'i almak yerine yalvar yakar Onur 'u yeniden futbola başlatıp takıma katmayı tercih ederdi ondan eminim
Muslera giderse bu yönetim anca böyle birini getirir