Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 mil.€ bütçe ile kaleci bulabilmek çok zor reis günümüzde biliyorsun yazın Kepa 80 mil.€ Alisson 65 mil.€ bonservis ile gitti. Hani Fabri bile 6 mil.€ bedelle gitti. Muslera seviyesinde bir kaleci almak için en kötü 8-10 mil.€ bonservisi gözden çıkarırız

5-10 mil.€ arasında yaparsak bunu
1. Olarak kesinlikle Walter Benítez 'i isterim Nice 'den tartışmam bile
2. Olarak Timo Horn Köln 'de çok aşırı gol yemiş olsa da gerçekten iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum
3. Belki çok dikkat çekmiyor ama bu hamsilerin kalecisi Uğurcan Çakır bence gümbür gümbür geliyor
* Biraz bütçenin dışında ama Jeroen Zoet kesinlikle takımda görmek isteyeceğim bir kaleci
* Şu Getafe 'nin kalecisi David Soria, çok fazla izlemedim de bu sene izlediğim kadarıyla gayet iyi. Getafe, Atletico gibi defans lideri bir takımdan sonra La Liga 'nın en az gol yiyen takımıysa bu kaleci sayesinde

Verebilecek 10 mil.€ bonservisimiz olsa tüm bunları silip de Mattia Perin'i Juve 'den koparmak isterdim

Tabi tüm bunları yazarken yönetimin alıp alamamasını hesaba katmadım yoksa mevcut yönetim Walter Benitez 'i almak yerine yalvar yakar Onur 'u yeniden futbola başlatıp takıma katmayı tercih ederdi ondan eminim
Bosa yaziyorsunuz
Muslera giderse bu yönetim anca böyle birini getirir
82C07A34-B3E5-4C8E-ACD1-151219E25B31.webp

Hiç canlı izlemedim youtube videolarından biliyorum bu çocuğu bişey diyemem o konuda renktaşım ama geçen sene Huesca'da oynarken 17/18 sezonunu 15 maçı "clean sheet" ile tamamladığını biliyorum baktım 23 yaşındaymış hala bir kaleci için bayağı bayağı genç

Yani girilebilecek bir risk ...

Bu arada bu da yeni moda oldu "su gitmesin yonetim yerine kimseyi alamaz zaten" vs. tarzi soylemler sacma ve yanlis. Kotuye musamaha mi gosterelim? Ayrica yerine elbet birileri alinacaktir yonetimin hata yapma luksu yok ve farkindalar

ben ümitlerimi kestim artik.... nah alirlar birisini

Bosa yaziyorsunuz
Muslera giderse bu yönetim anca böyle birini getirir
Ekli dosyayı görüntüle 37479
Evet bundan da eminim reis, dediğim gibi olası bir Muslera ayrılışı sonrası yeni kalecimizin Onur Kıvrak olacağına dair iddiaya girerim ...

A.Albayrak ne yapar ne eder yeniden futbola başlatır onu

Veya Muslera satılırsa 4. sol bek transferimizi de yapabiliriz biliyorsun çok önemli bir eksiklik kadroda 4. sol bekimiz yok! rezillik resmen. Hazır Ismail Köybasi 'nın da sene sonunda sözleşmesi biterken bu fırsatı kaçırmaz bizim yönetim ...

muslera dedikodusu mu var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zamaninda yazmistik, su tablo benim icin kabus gibidir

Degil de Muslera hak etmiyor
  • De Gea (net £ 5.38m)
  • Neuer (net € 3.55m)
  • Oblak (net € 1.47m)
  • Courtois (net € 3m)
  • Ter Stegen (net € 2.86m)
  • Ederson (net £ 3.38m)
  • Alisson (net £ 4.14m)
Eh, hal boyle olunca Muslera'ya verilen net € 3.575m rakami asiri fazla duruyor. Bir de bu kontrat iki sene daha surecek, Muslera kontrat sonunda 35 yasina gelmis olacak ve mac basi € 20k, puan basi € 5k prim almis olacak.

Icinde bulundugumuz ekonomik durum, FFP sartlari ve imzaladigimiz 4 yillik anlasma ortadayken, Muslera'nin fedakarlik yapmasi ya da gitmesinin zamani gelmistir.

Benzerini Sneijder'le yasadik.

Musleranin kendine ceki duzen vermesi lazim
Çipe topu oyuna senden daha iyi ve daha hizli sokuyorsa ortada bir sıkinti vardir zaten
Ligde Topu oyuna en gec sokan 2.kaleci olmustu galiba

Ben musleranin baya baya tembel olduguna inaniyorum.
Topu oyuna sokmadir uzun toptur kaleyi terkedistir bunlar iyi calisma iyi antrenmanla toparlancak seyler ama 25.haftadan once muslerada bir kipirdanma olmuyor

Manu yalanlamis belhanda olayini. Dagilabiliriz. Gitmeyecegi cok acikti zaten.4 civari alan belhanda 7den asagi gitmez. Sene sonu da buna teklif gelir simdilik kalmasi en hayirlisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt