Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu bence Belhanda'nın yerine değil Ndiaye yerine aradığımız oyuncu,Belhanda ile muazzam olurdu

belhanda 10 numara değil kendisi 8 numarayım diyor oda değil ikisinin arasında bir oyuncu, son derece yetenekli lakin ne 10 numarada nede 8 numarada sorumluluk alacak mental özellikleri var,bir an önce satılıp kurtulunması gereken oyuncu.. bu oyuncu gelirse ndiaye daha defansif takılıp bu daha öne çıkar...

6 aydır bi forvet alamayan yönetimsin , çıkmış ara transferde tüm takımı değiştiriyorsun . Sizin yapacağınız planlamanın ...

Şu satılmaz bu satılmaz ee biz nasıl futbolcu alacaz satalımki oyuncu alalım 4 sene boyunca takımda herkes satılık kavrayın artık şunu ffp var yaşlıların talibi bug0n çıksa bugün gitsinler

Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor , çok dikkatli olmalıyız . Gerekli tepkiler verilmezse degil bu sene , önümüzdeki 5 yılı mahvedecek bu hainler

Fernando 32 yaşında Psg'ye 10'a satmak başarı olur yerine tempolu bir oyuncu alınır,hoca ön liberoya daha hareketli birini istiyor bence

Şu satılmaz bu satılmaz ee biz nasıl futbolcu alacaz satalımki oyuncu alalım 4 sene boyunca takımda herkes satılık kavrayın artık şunu fdp var yaşlıların talibi bug0n çıksa bugün gitsinler

BaY Altın, büyük mesaj atmışsınız,sizi sonsuz destekliyorum,bu miskinler ordusunu çil yavrusu gibi dağıtmak bizim kurtuluşumuz olur..

1547452904010.webp

kiraliyagh

Abdürrahim Albayrak : 2 forvet 2 stoper 2 on libero 2 kanat 2 on numara alacaguz ?

bugün kap bildirimi olmasını umuyorum , öğleden sonra.

savanier cok iyi fubolcu umarım alırız,nimesten bouanga ve umut bozokta gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt