Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu serefsizligin yapilacagini taa o zaman soylemistik

Ahmet Tasyurek: "Fenerbahçe ile rakip olmak bizim için mutluluk verici. Camia olarak çok üzgünüz. Böyle bir maçı kendi sahamızda oynayamayacağız. Galatasaray, Keçiören maçını suni çimde ve gündüz oynadı. 11 günde 4 maç oynayacağız. Kupada ev sahibi olduğumuz maçı da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynayarak cezalandırılıyoruz."

Bu serefsizligin yapilacagini taa o zaman soylemistik

Ahmet Tasyurek: "Fenerbahçe ile rakip olmak bizim için mutluluk verici. Camia olarak çok üzgünüz. Böyle bir maçı kendi sahamızda oynayamayacağız. Galatasaray, Keçiören maçını suni çimde ve gündüz oynadı. 11 günde 4 maç oynayacağız. Kupada ev sahibi olduğumuz maçı da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynayarak cezalandırılıyoruz."

Şerefsiz bunlar. Ulan 1.ligte her takım o stada gelip oynuyor. Fener olunca mı işler değişiyor. Tam şerefsizlik. Demek ki diğer takımların hiçbir önemi yok tff için. Ben olsam acilen 1.lig olarak toplanıp tepkimi ortaya koyarım

Şerefsiz bunlar. Ulan 1.ligte her takım o stada gelip oynuyor. Fener olunca mı işler değişiyor. Tam şerefsizlik. Demek ki diğer takımların hiçbir önemi yok tff için. Ben olsam acilen 1.lig olarak toplanıp tepkimi ortaya koyarım

Kuralar cekildiginden beri baski yapiyorlardi kulube Olimpiyat'a almak icin, ahlak yoksunlari; biz hali sahada oynadik resmen

Eminim Fener disinda kiminle eslessek Umraniye'de oynanirdi mac. Zaten takimi da dagittilar Oguz, Mucahit falan gitti yazin da Emircan, Aaron, Burak falan gidecek.

bizim scout ekibi bir oyuncu öneriyordur ister alın ister almayın diyordur bu rapor'u teknik ekip yönetim'e bildiriyordur yönetim almıyordur bence marcao'yu da almadılar denmemesi için almışlardır

Apo hunter go pls artık

Moderatör tarafında düzenlendi:
Az kaldı transfer forvet falan hepsini salma kıvamına geldim neredeyse.

Bugün kendimi yemeğe vereceğim. Menümüzde Tantuni var @Sarper Yıldırım

sent via GSC

Bu savanier frikikler ve kornerleri penaltı gibi kullanıyor resmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçlarını ortalama 2500 kişi izleyen, onlarında yarısı Başakşehir Belediyesi Personeli,Zabıtası ve Memuru olan 4 yıllık geçmişe sahip bir kulübün bu kadar ileri geri konuşmasına cevap verecek bir yöneticimiz yok mudur.? Türk Futbol'una ne verdin de ne istiyorsun diye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt