Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gomisde düştü o tuzağa adam alınmadan kimseyi salmaz artık

Galatasaray Düşmanlarının .........

forvet transferi yok mu hala ?

a5MEdAN_460swp.webp

Arnautovic zu Shanghai SIPG diyorlar. 40 milyon euro.
Çin ve Arap takımları bu tarz genç ve yetenekli oyuncuları 40 milyon eurolara alıyor 3 yıl sonunda adamlar boşa çıkıyor. Drogba bize böyle geldi. Chelsea'da oynarken 50 milyon euroya alamayacağımız adamı Çin'den bonservissiz getirdik tamam yaşı 33'tü falan ama adam forvetin vücut bulmuş haliydi. Bence Çin ve Arabistan'daki boşa çıkan eski kariyeri olan yabancı oyunculara yönelelim birkaç tane en azından gençlerin arasına serpiştirelim tecrübeli winner özellikli oyuncuları

Alan €2m imza parası ve yıllık €3,5m yıllık falan deniyor... el insaf ya o parayı gidin Balo’ya gömün... Alan kim yahu.....

Edit:
Renkdaşlarım sağolsun patlaşmış bile..

Nice 5m € falan bonservis ister Balo'ya o iş yaş.

Duyumcularda fatih hocanın korkusundan isim yazmıyo en azından yalanda olsa oyalanıyorduk şimdi çok sıkıcı

Kardeşim kimi alıyorsanız alın artık Demba Ba bile geliyorsa açıklayın şu transferi ...

beyler avrupa yakasini cok iyi bilenler varmi .. yani metrobus fln ulasim olaylarini ? .. ben kumburgaz yani büyükcekmece den beyogluna nasil giderim en mantiklisi..metro yok oralarda malesef :/

NINTCHDBPICT000407516454.jpg

Benim için Balotelli transferi bir hayal, o yüzden kendimi inandırıp da yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Çıkan haberleri sadece okuyarak geçiyorum ama olur da gerçekleşirse ortalığı yakarım orası ayrı

Şöyle bir durum var herkes Balotelli maliyetini karşılayamayız diyor Alan gelsin diyor da Alan 4 mil.€ imza parası ve 4 mil.€ maaş istiyormuş 4 sene için 20 mil.€ yapıyor o ücreti Balotelli 'ye versek 4 mil.€ imza parası versek koşa koşa gelir buraya

Balotelli maliyetli diyerek vazgeçip Alan 'a 20 mil.€ bağlarsak çok fena küfür ederim ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt