Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye biz bjk miyiz haksiz rekabetten kacalim cikip tokadi da basariz kim bilir Umraniye bir his takimidir
Vallahi çotanakların maçında olanları hatırlatayım ilk maç perişan edeceklerdi bu kamilleri sonuç 1-0 fenere zorla maç kazandırdılar, 3 penaltıyı atlayan gözüne osurduğumun hakemleri olduğu sürece zor iş.

Diyorum ya fenerin sahası ile ümraniyenin sahasını karşılaştırsak ümraniye fark basar ama fener ligde ve uefada o sahada maç yaparken ümraniyeye yaptırmamak ben bir yavşaklık yapacağım haberin olsun demek

Yönetimden hiçbir açıklama yok. Transferin son günlerini bekleyip eveleyip geveleyecekler ve saçma sapan transferler gelecek gibi. Bunca tepki var sosyal medyada bu suskunluk neden?

beyler avrupa yakasini cok iyi bilenler varmi .. yani metrobus fln ulasim olaylarini ? .. ben kumburgaz yani büyükcekmece den beyogluna nasil giderim en mantiklisi..metro yok oralarda malesef :/

metrobüs ( cennet mahallesi sanırım ilk durak) , zincirlikuyu'dan taksim'e metro aktarma.

bu marcao melo tarzinda ama kontrolsuz hareketleri var. hakemler zaten bize bileniyor. bizi yakmaz insallah

beyler avrupa yakasini cok iyi bilenler varmi .. yani metrobus fln ulasim olaylarini ? .. ben kumburgaz yani büyükcekmece den beyogluna nasil giderim en mantiklisi..metro yok oralarda malesef :/

En yakın izleyeceğin rota şöyle renktaş

Büyükçekmece'den minibüs ile Beylikdüzü'ne

Oradan 145 T hattı ile Taksim'e

Bazı arkadaşlar metrobüs demiş

ama Metrobüs Büyükçekmece'ye kadar gitmiyor

Ben şöyle tecrübeli arkadaşlardan 1 aya kadar banlık bir küfür listesi alabilirmiyim. Şimdiden alıştırma yapayım diyorum.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Sırf senin için arayıp buldum

Bir insan küfür defteri diye bir arşiv niye yapar lan :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt