Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya basılmalı.

Florya basılmalı.

keske ilk maci deplasmanda malatyaya fln oynasaydik bari.. banki kayardi da tepki olurdu.. ilk mac evde ankaragücü .. bu nedir ya
sinanin gol atma ihtimali bile olan bir mac .. sonra iyce b.. cikar !

benim anlamadigim.. mustafa cengiz ve apo bir kere olsun bile adam akilli aciklama yapmadilar yilbasindan bu yana.. buda beni cok sinirlendiriyor.. ulan bari bir cik mikrofonun karsisina yada sitede aciklama yap .. ama konusssss !

Marianoyu niye hala satmadık anlamış değilim

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8781.jpg

bonservisi elinde olduğu için alan yüksek maaş istiyor bunu kullanıp buda normal uygun maaşla gelebilecek isimlerde var onlarda yüklü bonservis istiyor (tetteh gibi) ffp kuralıda açıkken alan uygun olmasa bile daha uygun oluyor mecburen..

belhanda büyük ihtimal gidecek gibi görünüyor.

Bu Mustafa Cengiz ile Apo nerede yav, hic sesleri cikmiyor günlerdir.

Normalde mobese kamerasi bile görseler konusan adamlar bunlar. Bakan ziyareti falan da yapmiyorlar bu aralar herhal.

Belhanda ve Maicon out
Ömer Toprak ve Nimesli orta saha in

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde mobese kamerasi bile görseler konusan adamlar bunlar. Bakan ziyareti falan da yapmiyorlar bu aralar herhal.

bakanlar bunlara demistir cok geliyorsunuz az seyrek gelin diye.. kayinpederin damadina söylemek istedigi gibi...

transfer edecek adamlari yuruyerek turkiyeye getirtiyorlar herhalde. baska aciklamasi yok. zaten bize gelmeden yolda can verir bizim transferler

yüz kalmadi ki iste .. artik harbiden ilk defa utaniyorlardir yalanlarindan dolayi.. ama cok gec kaldilar.. kötü küfür kombileri yiyecekler.. öyle böyle degil.. milletin küfür kitabi yazmalarina 2 hafta zamani var daha ... yagacak akacak !

evt, bakıyorum da yine aynı isimler burada.

Son 24 saatin Özetini geçecek 1 rtş aranıyor

Le Mundo Sport'a özel konuşan Dursun Özbek: ''Bu yönetim Galatasaray'ın yönetimiydi, destek verin diye söyledim ama ne oldu? Siz basını takip ediyorsunuz, şimdi biz olsaydık herkes çok mutlu, mesuttu.''

Dursun Özbek: ''Bir şeye asla izin vermem, kimse Galatasaray'ın kılına zarar veremez. Yönetimi şimdi yıpratacağım diye, kötü şeyler söylemeyeceğim. Ama zarar görecek olan Galatasaray olursa, o zaman konuşurum.''

Özbek: ''Transfer durumu mali açıdan doğru ilerlemiyor. Satılan/satılacak oyuncuların yerine daha iyi futbolcular gelmeli. Yönetim şimdi bunu yapmalı ve Fatih hocayı ve taraftarı mutlu etmeli.''

Özbek: ''Şimdi beni Galatasaray taraftarı, mumla arıyor.'' (Gülerek)

Özbek: ''Eleştirmek istemiyorum ama tüm herkes Galatasaray'ı batırıyor diye manşetler, yazılar yazıyordu. Bende diyorum, şimdiki yönetim benim aldığım oyuncuları satarak kulübü ayakta tutmaya çalışıyor.''

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt