Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaragücü macinda Sinan tesadüfen 2 gol falan atarsa siz o zaman görün cümbüsü.

Yalniz bu mobese gorunce konusuyor elestirisi bence M.Cengiz icin dogru degil. O kadar da sik demec veren bir adam degil zaten. Kongre olursa, mac sonu falan ancak konusuyor.

Emre Kaplan adlı arkadaş sadece ba gelip forvet bitebilir diyor , bu yönetim bunu yaparsa kim şaşırır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa cengiz denen yamuk 10 gün sonra felan aciklama yapar arkadaslar uefa dan uyari aldik settilment financil feyirplay ve saire ve saire yabangi kelimeler kullanir akilli gözükmek icin
Bu riski göze alamazdik diye diye uyutur bizi ben ciddi ciddi transferin kapandigina inanmaya basladim

Duyumun bile olmamasi bunu isaret ediyor daha söyledikleri gibi 2 forvet 1 stoper 1 orta saha 1 kanat Kap görüsme aciklamasi gelcekde anlasildi kapi gelcekde istanbula inceklerde
Yavastan kendimizi sinana alistiralim inan edelim beyler

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar plansız programsız, amatör Kişiler Koskoca Galatasaray ı nasıl yönetebiliyor inanamıyorum . Bir tane doğru işleri yok

marsilyadaki njie yi kiralik alinirsa alan douglasi o maliyete almazlar

İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio:

Galatasaray, Balotelli'ye talip. Patrick Vieira onu istemiyor. Galatasaray güçlü ve özel bir kulüp. Raiola da oyuncusu için en iyi çözümü bulmaya çalışıyor. Balotelli konusunda Galatasaray şansı çok fazla.

Bos yere umutlandirma bizi Di Caprio.

image

Lan ne Ba'sı yemin ediyorum bunlarda namus ar zerre kadar yok.Özellikle Albayrak

yav hala mı balotelli radyospor falcaoyu salladı şimdi de balotelli diyor di caprio diye bi ibişle konusup sürekli yalan haber üretiyolar

Şerefsiz misiniz be? Ulan lig başlayacak daha forvet yok. Kendime bir şey yapmamdan korkuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler olayı kısaca özetleyeyim . Bunlar ahi gitmiş vahi kalmış Demba Ba ile anlaştılar . Dostlar alışverişte görsün misali laf olsun diye onunla bununla ilgilenmiş gibi görünüyorlar . Bunu yaparkende basindaki kiralık kalemlerinden yardım alıyorlar . Görün biz uğraştık mesajı verip Demba Ba yi takıma dahil edecekler Şam Seytanlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt