Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 13.277
- 6.891
- 2.323
Ulan bu küfür defterini kim yazmış böyle oku oku bitmiyor ? akla hayale gelmeyecek fantaziler yaratmış adam resmen. 31 ocakta cengizciğim hepücüğünü yad edeceğim sana sayın başkanım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinema oyuncusu değil mi bu Di Caprio?Bos yere umutlandirma bizi Di Caprio.
![]()
Dursun döneminde sattigin kadar al yoktu..............Geri dönmesini asla istemem ama açıkcası Dursun mu Mustafa mı deseler hiç düşünmeden Dursun derim. Dursunun başkan olduğu sene yapılan transferlerle şampiyon olduk en azından o transfer döneminde çok iyi adamlar geldi takıma. Eminim ki o zaman takımın başında Mustafa ve Albayrak olsa bırak iyi adamı transfer bile yapamazlardı. İnanılır gibi değil hala bir forvet alamıyorlar. Şampiyon olamazsak %100 yönetim yüzünden bizi koskoca bir devreyi forvetsiz oynamak zorunda bıraktılar. Ve sırf beceriksizlikleri yüzünden.
Sinema oyuncusu değil mi bu Di Caprio?
Ne zaman duyumculuğa başladı?
..en sonunda akasya duragindaki osman aganin damat adayi gelecek
Bos yere umutlandirma bizi Di Caprio.
![]()
Abi biliyorum benim anlatmak istediğim bu adamlar inanılmaz beceriksiz para olsa da yapacakları iş değil. Transfer görüşmelerini Albayrak yapıyor daha ne diyim. M.C kendi ağzı ile dedi suç bizim alamadık diye , Albayrak dedi anlaştığımız futbolcuları açıklayınca taraftar görecek vs vs nerde bu adamlar? ee sattık işte Garry'i gelen parayla ilk başta anlaştıkları forveti açıklasalardı ....Dursun döneminde sattigin kadar al yoktu..............
yaslaniyor artik üstad.