Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando copune de 6m satip, orta sahayi komple yenilememiz lazim. Bosta Ndong varken, Guingamp kapti.
Valla bence de PSG meselesi ciddiyse satalım Fernando 'yu bu satten sonra Galatasaray 'a katacağı çok bişey kalmadı adamın
Aynı şey Mariano için de geçerli ...

Satın tüm takımı rahatlayin , sizde , bizde , Başakşehir inizde herkes rahatlasın . Abdürrahim Albayrak birileri sana transfer yaparsan ihale yok mu deyip gözünü korkuttu ?

Rodopun yazdigi bence ozan. Sadece tahmin.

Abdürrahim efendi nin anlastugu yilduz isimler Emre Tasdemur, Demba Ba mu acaba ?

Ankaragücünü santrfor siz da yeneriz düşünüyor bunlar galiba.

Ankara arenada tokatlar ise kaçacak delik ararlar sonra
Ankaragücünü rahat geçeriz.
Adamlar ellerindeki gül gibi hocayı gönderdi sonra diğer hoca ile transfer yapabilmek şartı ile anlaştı yasaklar kalkmayınca oda gönderildi.
Şimdi yeni hoca getirdiler bugün. Düzensiz ne olduğu belirsiz futbolcuların kafa gidik

Millete kafayı yedirdiler artık sabırları zorluyorlar.
@Komutanreges_ adlı kişinin Tweetine göz at:

lan bu adam ne etmiste 12 milyon euro edecek

yaw piyasa degisti artik renktas.. su 90 li yillar transfer piyasa modundan cikin artik.. ben bundan dolayi marcao a verilen 3,5 mio € bile normal görüyorum.. cok dogal.. zaman ve piyasa artik budur.. millet 60 milyona kaleci transfer ediyor artik daha ne diyeyim
12 milyon nedir ki.. scout transferi parasi ve böyle .. bizim icin kötü bir degisim olsa da ..futbol tarihinde malesef bu devrim gerceklesti..yapcak birsey yok

Transfer haberi getirdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer haberi getirdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göztepe ve Alanya maçları hayati öneme sahip , bu maclardan kayıpsız çıkarsak Şampiyonlukta biz de varımız deriz ama yönetim de bu istek var mi tartisilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt