Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haber gerçek mi yaw? Devre arasında sadece üç isim mi yazdırabiliyoruz ekstra UEFA listesine?

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öyle saçmalık olurmu oyuncu satıyosun yerine oyuncu alınca yazdıramayacakmısın. Kesin esama listesine ek olrak 3 kişidir. Listedeki adam satılınca yerine gelen eklenir

Yazıktır serdar ali çelikler izlesin bakayım bunu ozan 7.5 değerine normal diyordu.
Ozan şu piyasada yabancı olsaydı en az 25 di değeri.

Transfer haberi getirdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bekliyoruz yagmur camur demeden..

s-6b63be1f697f439846ae7d8d6f96e65e350d1fdf.gif

Neyse size iyi nöbetler .. ben biraz hava aliyorum.. aksama gelene kadar zaten en fazla Babangidayi almis oluruz

"Apparently Boca rejected Dortmund's 12 million offer, but they make a new offer of 15 mil;
Balerdi has a release clause of 10 million dollar (~8.8 mil euro) but Balerdi only wants to go for a transfer his club accepts."

yav bu rodopun aslinda bibok bildigi yok, herkes zaten birinin gidecegini biliyor, adam full sallama modunda... ha biri gitmese bile "Yonetim son anda birakmadi" diye bi bok cikarip herkesi uyutur yine

Rodop, Belhanda gidebilir diyeli 1 ay oldu neredeyse, nasıl bir şey bildiği yok yahu. 1-2 yanlış info harici albayraktan daha doğru haberler paylaşıyor şuana kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt