Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dw4bW7FW0AEGClR

alan olayında rodop niye patlamış yeni gelişme mi var?? salı gününü bekleyin yazmış gelmezse yarından itibaren oda diğer duyumcu arkadaşlarına katılır

Şaka gibi gerçekten ayın 15 ine geldik forvet alamadı adamlar.Oyuncu bakma havuzları gerçekten çok genişmiş.

Eee gündemdeki orta sahalardan haber verin bakalım transfer obezleri
Nimes'teki bodura para vermeyelim mümkünse.

Cyprien&Balotelli nefis duruyor. Cyprien yerine Les Melou da olabilir tabii.

Lan aklıma sinan bilginin herkesi sat kimseyi alma mesajı geliyor sonra cengis yönetimine bakıyorum göderip gönderip almıyorlar. Arada bir gene kuruldan fotoda atıyor, konuş kendini göster dediğimizde ben pısırığım anca gaz veririm o da işe yarar diyor. Bütün bu argümanlar eşliğinde SB'nin Albayrak olabileceği kuşkusu beliriyor içimde.

Bak doğruyu söyle vallahi sövmeyeceğiz

Lan aklıma sinan bilginin herkesi sat kimseyi alma mesajı geliyor sonra cengis yönetimine bakıyorum göderip gönderip almıyorlar. Arada bir gene kuruldan fotoda atıyor, konuş kendini göster dediğimizde ben pısırığım anca gaz veririm o da işe yarar diyor. Bütün bu argümanlar eşliğinde SB'nin Albayrak olabileceği kuşkusu beliriyor içimde.

Bak doğruyu söyle vallahi sövmeyeceğiz

Albayrakin uzun uzun birsey yazabilecegine ihtimal vermiyorum. En fazla ay lav yu hojam olur.

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Younes Belhanda ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
Profesyonel futbolcu Younès Belhanda ve kulübü FC Dynamo Kyiv ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 8.000.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Ayrıca, bonuslara istinaden maksimum 2.000.000 Euro (net) olmak üzere,

Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500.000 Euro net

Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 250.000 Euro net

Futbolcunun forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden 250.000 Euro net

Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2018-2019 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2019-2020 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir. Kulübümüzün, oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100.000 Euro prim ödemesi yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

Su sozlesmeye bak, en azindan kurtulduk..

''En iyi teklif İspanya'dan geldi ve benim için en doğrusu Malaga'ya gelmekti. Artık Galatasaray hakkında konuşmanın bir anlamı yok. Türkiye'de geçrdiğim zamanı unutmak istiyorum. Sadece Karabükspor'da Igor Tudor ile oynadığım dönemi hatırlıyorum. Onunla beraber çalışmak çok güzeldi. Akhisarspor'da da Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandım. Çoğu oyuncu kariyerinde bu kadar kupa bile kazanmamıştır.'' diye konuştu.

''BENİ GALATASARAY'A GÖNDERMEDİLER''

Akhisarspor'un kendisini Galatasaray'a göndermediğini söyleyen Seleznov, ''Fiziksel olarak en iyi durumumda olduğumu söyleyemem. Beni Galatasaray'a göndermek istemeyip Akhisarspor'un yedek takımına gönderen insanlar olduğu sürece nasıl %100 olabilirim ki?'' dedi.

:cry:(n)

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Younes Belhanda ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
Profesyonel futbolcu Younès Belhanda ve kulübü FC Dynamo Kyiv ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 8.000.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Ayrıca, bonuslara istinaden maksimum 2.000.000 Euro (net) olmak üzere,

Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500.000 Euro net

Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 250.000 Euro net

Futbolcunun forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden 250.000 Euro net

Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2018-2019 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2019-2020 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir. Kulübümüzün, oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100.000 Euro prim ödemesi yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

Su sozlesmeye bak, en azindan kurtulduk..
lord of the kaziks

Dün istatistik kasan bir arkadaş vardı belhanda yerine junior hagiyi istiyordu falan. Allah bilir iniesta yerine de skorer birini ister o.

Dursun Belhandaya resmen kulübümüzün tapusunu yapmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt