Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 aydır 1 tane forvet oyuncusu bulamayan ekibe mustafa cengiz ve saz arkadaşları denilir.

Belhanda gidebilir sorun yok, kendisini severim ve takimda kalmasini da isterim ama 9m guzel para, ama yerine oyuncu alinacak mi? Donk-Selcuk'u falan izleyeceksek kalsin.

SON DAKİKA - Al İttihad, Belhanda ile el sıkıştı. Faslı futbolcu, bugün Florya'da Galatasaray yönetimi ile görüşerek Al Ittihad'ın teklifinin iyi olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. (Bipspor)

Bitmis

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray yönetimi belhandaya zorla git çağrısı yapmıştır. Belhanda da istenmediğim yer kalmam diyip teklifi kabul etmiş.

Ffp den dolayi satiliyor bu oyuncular. Yerlerinde de düsük maliyetli oyuncular alinacak

Yönetimin amacı başakşehiri şampiyon yapıp. Hocayı Galatasaray dan ayırmak. Güzel iş emeği geçenlerin eline sağlık.

Olm siz niye böyle tuhafsınız lan ? Hangi sene şampiyon olsak ertesi yıl yaz ayında o çöp bu çöp o gitsin bu gelsin ne zaman bitecek sizin bu mallığınız ?

O haberciler günlerdir yazıyor yalnız
2 saat önce bunu yazman marifet değil, sövebilirsin

Günlerdir yazmaları beni bağlamıyor. Ben resmen gittiğini söyledikten sonra hepsi söylüyorsa bir bildiğimiz olduğunu anlayın. Geçen de KAP mevzusunda aynısı oldu. Dedikten sonra KAP lar geldi hala sallıyor diyen elemanlar var. Acıyorum sadece.

gitmek isteyen deniyor yazida, banada ozan gibi geldi, belhanda haberlerinin hicbirinde oyuncunun gitmek istedigi yazmiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt