Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi çotanakların maçında olanları hatırlatayım ilk maç perişan edeceklerdi bu kamilleri sonuç 1-0 fenere zorla maç kazandırdılar, 3 penaltıyı atlayan gözüne osurduğumun hakemleri olduğu sürece zor iş.

Diyorum ya fenerin sahası ile ümraniyenin sahasını karşılaştırsak ümraniye fark basar ama fener ligde ve uefada o sahada maç yaparken ümraniyeye yaptırmamak ben bir yavşaklık yapacağım haberin olsun demek

Sanirim talimatlardaki seyirci sayisi kriterini karsilamiyormus

Sneijder giderken yaşadığım korkunun bir benzerini yaşıyorum bu herifler belhandanın yerini bile dolduramaz. Ve kos koca 2019-2020 yaz transfer döneminde satmaya oyuncumuz kalmayacak.

Bugünde sattık belhandayi hamdolsun

Galatasaray Düşmanlarının .........

belhanda gitti de

feghouli ve emre akbaba yerinde oynayabilir.atalay da var ama yetmez!!!!

bu takıma 8-10 numara oynayan savanier,kanat için de haraslin alınmalı

Sokarım ffp ine 20milyon artıya geçtik bu parayla 5. yıldız satın alınır, nerde gelenler

Günlerdir yazmaları beni bağlamıyor. Ben resmen gittiğini söyledikten sonra hepsi söylüyorsa bir bildiğimiz olduğunu anlayın. Geçen de KAP mevzusunda aynısı oldu. Dedikten sonra KAP lar geldi hala sallıyor diyen elemanlar var. Acıyorum sadece.
Sallıyorsun inkar etme. 2015'te üye oldum doğru hatırlıyorsam 2 nöbet boyunca iyi salladiydin rdas kusura bakma. Girmeyin böyle toplara imparator varken, ok

Evet kadrolar gelsin.

------------Alan-----
---Onyekuru Selçuk Feghouli
-----Fernando Ndiaye

(y)

Belhandanın gitmesinden sonra kesinlikle çift forvetli düzene geçileceğine inanmak istiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda ve iniestayı karşılaştırmak nedir yani birinin oyun zekası 10 üzerinden 9 birinin 10 üzerinden 1 yetenek desen 10 üzerinden 9 diğeri 10 üzerinden 4 şu ikiside 8 numara saçmalığından vazgeçelim kariyerinde hep 10 numara oynamışsın işte iniesta 8 numara ve barca gibi sistem takımında üstüne düşeni fazlasıyla yapmış 60 gol 142 asist arkadaş 45 yaşına kadar oynasa bu sayıyı bulamaz...

Bu seneyi es geçelim, seneye plan yapıyoruz diyecekler çıkıp.

mangala
savanier
haraslin
alan
2.forvet

please

Aynen haziran ayında dönecek emre akbaba taşıyacak bizi. İnan edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt