- 2 Temmuz 2011
- 132.719
- 55.614
- 5.338
görürsün.feghouli kalacak dedik kaldı.belhanda gidecek dedik gitti.bir de önlibero gelecek ve donk gidecek görürsün?
1 tane yapsınlar şükret. Belki Yaşdemir gibi 1 tane daha alırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görürsün.feghouli kalacak dedik kaldı.belhanda gidecek dedik gitti.bir de önlibero gelecek ve donk gidecek görürsün?
1 tane yapsınlar şükret. Belki Yaşdemir gibi 1 tane daha alırlar.
alacaklarMaicon'u da alsınlar böyle olmaz
Yok ya dün mesela bazı arkadaşlar belhandanın yerine junior hagiyi istedi. İnanamadım ama gerçekten istedi. Adamın dediğide şu kaleye %80 isabeti varmış. 7 gol 8 asist yapmış. Belhanda %0 isabetle oynamış. Bu arkadaşın teorisine göre junior hagi>iniestaYok aman renktaş bizim forum illa skor istiyor Iniesta filan çöp onların gözünde.
Hagi bile aynı kafada benim zaten Hagiye eleştirim futboluna değil antrenörlük becerisi ve futbolcu yorumları zayıf ne yazık ki.
Yarın Belhanda gidince 2-3 maç sonra takip etmeyi bırakacak ekip şimdi Belhanda gitsin diye çırpınıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yönetim için geçerli değil.Belhanda, Rodriguez ve Serdar'ı da sayarsak 3 ilk 11 oyuncumuzu kaybettik. Yerlerine kim gelirse gelsin böyle bir operasyon devre arası değil sezon başı yapılmalıydı. Merak ediyorum transfer yapabilecek mi bu yönetim gerçekten. Fatih hocanın vardır bir bildiği diyelim bekleyelim.
Dünya üzerindeki tek forvette artık bonservisli olduGuangzhou kulübü Alan'ın alacaklarını yatırdı. Bu gelişmenin ardından Galatasaray yönetimi Çin kulübüyle bonservis pazarlıklarına başladı. (@futbolarena) Red Report on Twitter
hadi 10 no, 8 no gerekli degil . Feghouli rahat oynar, 1 ay sonra emre döner felan, bir sekilde kapatiriz.Gitti gibi bu sefer acil adamlar inmeli
Galatasaray Düşmanlarının .........
Nah kapatirsin bize ayakta duracak dinamik adam lazım emre kimhadi 10 no, 8 no gerekli degil . Feghouli rahat oynar, 1 ay sonra emre döner felan, bir sekilde kapatiriz.
2 forvet + 1 kanat daha önemli (Alan bundan dolayi önemli. Burada niye bukadar israr ediliyor diyenleri anlamiyorum)
abvGuangzhou kulübü Alan'ın alacaklarını yatırdı. Bu gelişmenin ardından Galatasaray yönetimi Çin kulübüyle bonservis pazarlıklarına başladı. (@futbolarena) Red Report on Twitter
iyiyim iyi. sen ve @mustafa inanç mustafa hep yazsın,nöbete yoksa girilmez valla.sizi arıyo gözlerimmoralim bozuk bu transfer haberlerinden usta. Adam akıllı bi transfer de olmuyor, bu boktan haberleri taşıyıp milletin keyfini de kaçırmak istemiyorum. Sen nasılsın, iyi misin?
o mevki en son olarak alinir. Forvetler daha önemli su anda. Orada hic bir oyuncumuz yokNah kapatirsin bize ayakta duracak dinamik adam lazım emre kim
Galatasaray Düşmanlarının .........
- Galatasaray taraftarına bir şey söylemek istiyorum. Bize hem ocak ayında hem temmuzda müsaade edecekler. Onlar ne demek istediğimi biliyorlar.