Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bence doğru tespit değil. Yönetim böyle bir karar alsa önümüzdeki yıl maliyeti düşük mümkünse altyapı oyuncularıyla devam edeceğiz. Mali sıkıntıdan kurtulup hatta ozan gibi birkaç oyuncu çıkarıp onları iyi paralara satıcaz vs. (Kısmi olarak ben bu fikirdeyim) bir projeyle gelse taraftar ses çıkarmaz. Yönetim her futbolcu sattığında yerine 3 tane alıcaz derse taraftarın beklentisi de yüksek olur. Taraftarın tepkisi bence yönetimin ne yaptığını bilmemesi ve süreci yönetememesine.

Ercan benim 3.5 yaşında bir oğlan var takım tutmaması için büyük uğraş vereceğim daha doğrusu fanatik olmaması için.. Resmen hayat kalitemizi 2 tık aşağı çekiyor bu fanatizm..
Allah bağışlasın kardeşim en büyük iyiliği yaparsın spor yapsın takım tutmasın

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yalan renkdaş. O 3.5 milyon serdarın bu yıl ve gelecek yılki alacağı para toplamı. Yani adamın oynamadan alacağı parayıda hesaba katıyolarki, beleşe fenere verince tepki olmasın.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O medya yokmu o medya...Alayı kansız..Zorla fenere itelemeye çalışıyorlar.

Arkadaş bu adama borç yoksa neden açıklama yapmazlar..Açıklama yapmadılarına göre bizim bu adama borcumuz var kardeş ben böyle anlarım..

Serdar tolgay takası yapmamız lazım..bizim için çok net güzel hamle olur..Selçuk falan o zaman forma şansı bulamaz..Hatta eren gökhan töre paketi bile süpe olur..

Yoksa araplara falanda satamazsak elimizde kalır yada bedavaya şerefsizlere gider.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda nin gidişine sevinenler , Bu beceriksiz yönetim gidenin yerini doldurabilecek mi sizce ?

Geçen yıl son anda Badou gitti yeri dolmadı.

Ağustosta Gomis gitti yeri dolmadı.

Bu kez de kesin bir mevki boş kalacak.

Ben Belhandanin satilmamasindan yanaydim. Ama boyle itin bokuna sokulacaksa geldi gittilerle bundan sonra verim alamayiz. Satilsin gitsin. Inceldigi yerden kopsun. Herseyi sezonu kapamis ve seneye ne yapacag belli olmayan Emre Akbabaya yikalim

Son gün çıkar Galatasaray’ımizin menfaatleri der , Galatasaray ın parasını sokağa atamazdık diyen olursa ben de be a.cocugu niye sattın madem bunca oyuncu derim

Yönetim ısmarlama haberi yapmış Ocak tan beri ikinci Ocak geldi santrfor alamayan yönetim renatoyu alacak

Galatasaray Düşmanlarının .........

murat karanin

kralhandaaaaaaa demesine bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt