- 16 Haziran 2010
- 191.328
- 134.239
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine de haz etmiyorum bu adamdan. Yorumları genel manada irite edici ve bana güven vermeyen bir kişi.Mertin dayısı bu adam
Demba, vagner love, semih kaya olur işte.Alp Pehlivan: “Galatasaray, Marcao haricinde en az 3 transfer daha yapacak.”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhandayı satarlarsa bütçe bu işte, matematikte toplamamı değişti aq
Tehteh yatmış gelde delirme
Galatasaray Düşmanlarının .........
Biraz tecrübesiz gibi, sanki CL tecrübesi kazanırsa olur sanki.
kaça satıyoruz Belhanda'yı?Belhandayı satarlarsa bütçe bu işte, matematikte toplamamı değişti aq
Parayı pavyonda mı yediler, oyuncu maaşlarını gitti, dansözemi taktılar kimene. UEFA aldığın kadar sat sözleşmesine göre 15 milyon euro bonservis ödeyerek transfer yapabiliriz.Belhandanın 9 milyon euroya gittiğini varsayarsak. Adam bundan bahsetmiş.Garry den gelen para tamimyle birikmis oyuncu maaslarina gitti.
Belhandadan gelecek 7 milyonun tamami yine oyuncu maaslarina gidecek.
Maicon dan veya fernandodan bonservis elde edersek, ancak o zaman transfer yapabiliriz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gs elden gidiyor senın gıbı gercek gslı sandıklarımızın uğrastıklarına bak@Yusuf Kara kardo o dedigim kızla konusuyom da hani o lafı ettiydi ya ordan devam edemedim dm
Parayı pavyonda mı yediler, oyuncu maaşlarını gitti, dansözemi taktılar kimene. UEFA aldığın kadar sat sözleşmesine göre 15 milyon euro bonservis ödeyerek transfer yapabiliriz.Belhandanın 9 milyon euroya gittiğini varsayarsak. Adam bundan bahsetmiş.
la alan gelmiş işte.belhandadan da kurtulduk.savanier de geliyo daha ne olsungs elden gidiyor senın gıbı gercek gslı sandıklarımızın uğrastıklarına bak
Parayı pavyonda mı yediler, oyuncu maaşlarını gitti, dansözemi taktılar kimene. UEFA aldığın kadar sat sözleşmesine göre 15 milyon euro bonservis ödeyerek transfer yapabiliriz.Belhandanın 9 milyon euroya gittiğini varsayarsak. Adam bundan bahsetmiş.