Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R.Augusto buradakilerin istediği 10 numara skor katkısı yüksek,oyun içinde yok,savunma yardımı sıfır,şut gol yüksek
Yanlız okuduma göre Çin ligine daha çok Box2Box oynamış, defansa da yardım etmiş. Ayrıca mevcut Fifa kartında Stamina 81 ..baya Süpriz oldu benim için.

Bu sene şampiyonluk falan olmaz bu saatten sonra geçiniz. Bari devre arası böyle bir hamle yaptılar herkesi satıyorlar alırken de 27-28+ hiçbir oyuncuya bonservis bedeli ödenmemeli sağlam bir yapılanmaya gidilmeli

Demebele ~> Beijing
R. Agusto ~> Galatasaray
Belhanda ~> Al İttihad

DwTwU4SWsAAUva2.jpg:large

7 aydır forvet alamıyorlar başkanım

Öyle deme renktaş Ünal Aysal kulübü batırmış.

Lan gelip gidip foruma bakıyorum gözlerim bir kırmızı son dakika arıyor yok yok yok.. Yalandan da olsa yazın birşeyler en azından hayatımıza bir heyecan olsun

tamam da madem dediğiniz gibi hanedar apo oyuncuyla anlaşıyor başkan izin vermiyor
galatasaray'ın kötülüğü için çalışan adamların emrinde neden hocalık yapıyor hala ft
Okadar detayları bilmiyorum ama yönetim zaten topun ağzında hocanin 2 cümlesine bakar yönetimi hedef tahtasına koyması bence sabrediyor
Ay sonu kırılma zamanı olacak diyorum nezamandir ya hoca ya yönetim istifalar duyabilir
Tek bir kişi bile açıklama yapmıyor bu normal değil

Renato Augusto muazzam bir adam gelirse de bu ligde muazzam bir fark yaratır ama bizim yönetim ge ti re mez ....

tamam da madem dediğiniz gibi hanedar apo oyuncuyla anlaşıyor başkan izin vermiyor
galatasaray'ın kötülüğü için çalışan adamların emrinde neden hocalık yapıyor hala ft

Fatih Terim neden bırakıp gitsin ki? Hatalı olan kimse o gönderilir çünkü burası Galatasaray. Başarısız olan yönetim burada kalamaz. Ezik, şikeci, loser kulüplerle karıştırdın sen burayı sanırım.

Renato Augusto'nun öne çıkan FIFA 19 verileri. ( Çin ligine gitmesine rağmen!)

Shot Power 81

Long Shots 81

Vision 81

Short Passing 81

Long Passing 81

Curve 80

Reactions 81

Ball Control 81

Dribbling 82

Stamina 81

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt