- 27 Ocak 2010
- 58.711
- 30.342
- 3.363
bu serhat tan yakayı kurtarmısmı yoksa serhat komple tgrtyı mı ele gecırmıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renato Augusto
+ Pas
+ Dribling ve top tekniği
+ Uzaktan Şut
Sen gel LAN... Gözünüz gerçek bir 10 Numara görsün.
Yanlız okuduma göre Çin ligine daha çok Box2Box oynamış, defansa da yardım etmiş. Ayrıca mevcut Fifa kartında Stamina 81 ..baya Süpriz oldu benim için.R.Augusto buradakilerin istediği 10 numara skor katkısı yüksek,oyun içinde yok,savunma yardımı sıfır,şut gol yüksek
![]()
7 aydır forvet alamıyorlar başkanım
Transfersizlik beni cok etkiledi yav, saatlerdir Ibo dinliyorum efkarli efkarli.
Okadar detayları bilmiyorum ama yönetim zaten topun ağzında hocanin 2 cümlesine bakar yönetimi hedef tahtasına koyması bence sabrediyortamam da madem dediğiniz gibi hanedar apo oyuncuyla anlaşıyor başkan izin vermiyor
galatasaray'ın kötülüğü için çalışan adamların emrinde neden hocalık yapıyor hala ft
tamam da madem dediğiniz gibi hanedar apo oyuncuyla anlaşıyor başkan izin vermiyor
galatasaray'ın kötülüğü için çalışan adamların emrinde neden hocalık yapıyor hala ft
Yoklugunda sen sanip kimlere aşk dedim bir bilsen.
Senelik 4 m euroyu bana versinler ben çince türkü söylerim.
biz küfretmek için beklemeye devam edersek bu gidişle transfer dönemi bitene kadar takım kalmayacak. O zaman da yönetim bizden daha fanatik tiplerden ne yer bilemiyorum.Bu gidisle yonetim baya kufur yiyecek yakinda, az kaldi zaten 4.5 aydir sabrediyoruz.