Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes bizimkinler yine basaramaz....
İnan reis bende biliyorum bizimkilerin bir nane beceremeyeceğini ama kimsenin adı bile geçmiyor bari yalan olsa da gerçekleşmeyecek olsa da Balotelli ile biraz gündem yapalım konuşalım olur mu olmaz mı tartışalım kendi aramızda

Bu ne biçim iş arkadaş forvet için isim bile geçmiyor transfer nöbeti kurudu resmen ...

Bir insan niye "MARCAO"yu karşılamaya gider gecenin bir yarısında merak ediyorum. Orada olsam anca pasaportta şöyle bir bakardım.

gelmesin lan alan malan falan

Parasiz Super mario var yav

Raiola kesin imza parasi ister 2-3m

3+1 kontrat yapsan senede 4m

3 sene sonra balotelli 31 yasinda, en kotu araplara 100% satarsin..

bakın bu konuşmayı transfer nöbetine asın tekrar tekrar dinleyin.ve yönetim hocayı nasıl satıyor anlayın.

Balotelli ve Alan bedava da hayvan gibi imza parası isterler artı yıllık ücretleri de çok tuzlu olur. Ne anladım o işten ben. Artı olarak bu oyuncuları almak ciddi risk, Balotelli oynadığında çok kral topçu tamam da adama kol gibi imza parası artı yıllık vereceksin. Belki 1 sene oynayıp 2 sene sorun yaratacak ki öyle oluyor genelde. Şöyle kişiliği de sağlam az sorun çıkaracak topçuya yönelmemiz lazım çünkü para suyunu çekti iyice. Finbogasson falan gibi mesela. Genç maliyeti düşük alırlarsa ona da okey ama forvette tecrübesize kaçmak çok akıl karı olmaz çünkü çok kritik bir yer.

Balotelli-Renato Agusto-Haraslin

can katardi.

Balotelli'yi kumar transferi olarak gorenler daha maliyetli ve sisirme bir transfer gelse daha mi mutlu olur acaba?

Oyle ki Balotelli sahada da psikolojik baski yaratir rakibe. Melo'nun sahip oldugu etkiyi geri getirir diyorum.

Yine de ilgilenmiyoruzdur.

bakın bu konuşmayı transfer nöbetine asın tekrar tekrar dinleyin.ve yönetim hocayı nasıl satıyor anlayın.

Idari ve sportif isleri de söylüyor. Orda kendi adami Sükrü Hanedar var. O da o zaman kondisyoner gibi bir isi yaramiyor. Ama onun yerine hayatta isinden anlayan spor direktörü getirmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt