Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satamadigimiz futbolcular daha can sıkıyor.

bırak transferi nagatomo hala takımda belhanda da gitmedi boş yere dünya maaş ödenecek

13m karsiliginda aldigimiz oyuncu 30 gol ile ligin gol krali oldu ve bu oyuncu'yu kiralik verdik... boyle bir oyuncuyu satamayan yonetim beceriksizdir nokta. Yine bu yonetim bu devre arasi transfer doneminde ne Mariano'yu satabildi, ne Nagatomo'yu satabildi ne de Belhanda'yi. Simdi de stoper alamadilar.

Fatih hoca'ya da yaziklar olsun Isik Kaan ve Emin Bayram varken Semih Kaya transferinde onay veriyorsun, boyle bos oyunculari sirf alt yapidan ciktigi icin istiyorsan al evinde besle hocam.

Resmen Deadline day'de güzelce sıçıp bitirdik.

Lan Önlibero nerde ? Stoper nerde ? Santrafor mevzusu ne olacak ? Hani Belhanda satış, Playmaker gelecekti ???

Apooooo, Cengizzzz allooooo?!!

13m karsiliginda aldigimiz oyuncu 30 gol ile ligin gol krali oldu ve bu oyuncu'yu kiralik verdik... boyle bir oyuncuyu satamayan yonetim beceriksizdir nokta. Yine bu yonetim bu devre arasi transfer doneminde ne Mariano'yu satabildi, ne Nagatomo'yu satabildi ne de Belhanda'yi. Simdi de stoper alamadilar.

Fatih hoca'ya da yaziklar olsun Isik Kaan ve Emin Bayram varken Semih Kaya transferinde onay veriyorsun, boyle bos oyunculari sirf alt yapidan ciktigi icin istiyorsan al evinde besle hocam.
Semih kaya olmuyor. 14 dakika var. Bitti o iş

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz böyle eksik kadrolarla şampiyon olmayı seviyoruz sanırım. İdeal kadroyla şampiyonluk kovalamıyoruz.

Semihin meneceri albayragin ofisine gelmis ama transfer olmamis,hoca semihi sever ama kapasitesinide bilir,bence yönetimle inatlasma sürüyor,takimda düzgün sadece bir stoper olmasina ragmen bilerek transfer yapmadilar dedirtecek hoca

Birazdan buna benzer bir açıklama gelecektir ..

IMG_0052.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt