Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.815
- 102.853
- 5.238
A.Koç billur sever mi?aysal başkanım başkanım morattilerle perezlerle yer yemeğini koç kimmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A.Koç billur sever mi?aysal başkanım başkanım morattilerle perezlerle yer yemeğini koç kimmiş
iddaayı bıraktın mı lanAdam zaten 2 maç zor dayandı övmelere))
A.Koç billur sever mi?
Geçen sene pek yiyemedi, bu sene böyle bir doldursak ağzını, tadına varsa iyi olur.aziz başkanınkini severdi bir ara
aslan billuru sever mi bilmem
fatih hocam mı transfer etmiştir sence yönetim mi bunu renktaşSaracchiyi nimetten saymıyon mu rtaş adam sola çağ atlattı
Saracchi 2 maç 2 asist, Belhanda'dan fazla katkı verdi adam 2 maçta daha nasıl direk bir katkı bekliyorsunOnyekuru disinnda direk katki verebilen oyuncu almadik
Mevcut oyuncuların değerine değer katmak yahut değersizleştirmek, daha çok teknik ekibin işidir; taraftar tepkilerine teslim olan bir kulüp yönetimi ise yarışı baştan kaybetmiştir zaten...Ocak'ta her şey değişecek diyen hocamız mı suçlu yoksa oyuncu satmayı da almayı da beceremeyen yönetim mi? Yoksa oyuncularını değersizleştiren taraftar mı?
gören de hiç transfer yapmamışız ölmüşüz bitmişiz yoklukta kalmışız zanneder
ligin en pahalı takımına direkt 11 oynayacak saracchi ve onyekuru alındı daha ne istiyorsunuz acaba
Menajer önerisidir bizimkiler nereden tanısın saracchiyifatih hocam mı transfer etmiştir sence yönetim mi bunu renktaş
stoper
Bıraktım vallaiddaayı bıraktın mı lan
zebepBıraktım valla