GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 23

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,1K
Sayfa
23/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan şu Belhanda'yı kiralık da olsa almak isteyen yok mu abi? Bu kadar mı çöp bir herif.
Yav bi adam takimda kalıyor diye teklif gelmiyor veya çöp mü oluyor bu nasıl kafa? Muslera geldiğinden beri mukemmel bi gk niye kimse almadi onu çöp diye mi? Veya sneijder en iyi 10 numaralardan biriydi niye gidemedi bi yere? Bos bos konusuyosunuz sonra can tahrik ediyo milleti diyosunuz

Bülent Korkmaz: "Galatasaray'da Emin Bayram'ı çok beğeniyorum, 2 senesi var. 2 sene sonra 11'de oynar, çünkü o ışığı veriyor."

Bende 2 sene sonra duzenli olarak 11'de oynayacagini dusunuyorum, hoca yavas yavas hazirliyor, Emin daha 16 yasinda unutmamaliyiz
Ozanin 1.5 senede fiziğini ince bi cocuktan tas gibi stoper fizigine çevirdiğini dusununce eminin su anki fizigi 2 seneye hayvana dönüştürebilir sıkı çalışırsa. Bu cocuk olacak gibi bi his var bende, topuna bakan bi cocuga benziyor sovcu gençlerden degil gibi

Ozanin 1.5 senede fiziğini ince bi cocuktan tas gibi stoper fizigine çevirdiğini dusununce eminin su anki fizigi 2 seneye hayvana dönüştürebilir sıkı çalışırsa. Bu cocuk olacak gibi bi his var bende, topuna bakan bi cocuga benziyor sovcu gençlerden degil gibi
reis avatardaki madam rottenmeier mı
edit. topuzları benzettim ama değilmiş galiba

Belhanda gitmeyecek yaw ne sözleşme dondurması ne kiralaması, Ben şuanki orta sahaya pek güvenmiyorum hala özellikle Seri'ye Belhanda biraz kendine gelirse oynar.

Belhandanin maasini her türlü oduyoruz değil mi ve bu adam belli ki bize faydalı olmayacak maaşının tümünü biz karsilayalim kiralık bir oyuncu ile takas yapalım misal Monaco dan bir defans ile yada orta saha ile cagne de aynı şekilde zaten maaşıni veriyoruz yolla kiralik al Gomis i

Benim anlamadığım bir şey var. Emin’in hiç adı geçmiyordu zamanında. Herkes Işık Kaan’dan bahsediyordu. Bir anda Emin çıkıverdi ve Işık Kaan’dan 3 yaş genç olmasına rağmen onun çok daha fazla önüne geçti. Anlamıyorum bu işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt