Ahmet Yılmazer
Kırmızı Üye
colin kazım richards pachucaya transfer olmuş ve dün akşam 3 gol atmış
Yiğit elfgöz diyelimİyi stoper mi? Sg lan nerde izledin![]()
![]()
![]()
Yav bi adam takimda kalıyor diye teklif gelmiyor veya çöp mü oluyor bu nasıl kafa? Muslera geldiğinden beri mukemmel bi gk niye kimse almadi onu çöp diye mi? Veya sneijder en iyi 10 numaralardan biriydi niye gidemedi bi yere? Bos bos konusuyosunuz sonra can tahrik ediyo milleti diyosunuzLan şu Belhanda'yı kiralık da olsa almak isteyen yok mu abi? Bu kadar mı çöp bir herif.
Ozanin 1.5 senede fiziğini ince bi cocuktan tas gibi stoper fizigine çevirdiğini dusununce eminin su anki fizigi 2 seneye hayvana dönüştürebilir sıkı çalışırsa. Bu cocuk olacak gibi bi his var bende, topuna bakan bi cocuga benziyor sovcu gençlerden degil gibiBülent Korkmaz: "Galatasaray'da Emin Bayram'ı çok beğeniyorum, 2 senesi var. 2 sene sonra 11'de oynar, çünkü o ışığı veriyor."
Bende 2 sene sonra duzenli olarak 11'de oynayacagini dusunuyorum, hoca yavas yavas hazirliyor, Emin daha 16 yasinda unutmamaliyiz
reis avatardaki madam rottenmeier mıOzanin 1.5 senede fiziğini ince bi cocuktan tas gibi stoper fizigine çevirdiğini dusununce eminin su anki fizigi 2 seneye hayvana dönüştürebilir sıkı çalışırsa. Bu cocuk olacak gibi bi his var bende, topuna bakan bi cocuga benziyor sovcu gençlerden degil gibi
Abi o karı löwe benziyoreis avatardaki madam rottenmeier mı
edit. topuzları benzettim ama değilmiş galiba